Oldal frissítése

AIPER Seagull Plus Vezeték nélküli robotporszívó

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AIPER Seagull Plus Vezeték nélküli robotporszívó


AIPER Seagull Plus - nagy teljesítmény és nagyobb tisztítási hatékonyság

Az AIPER Seagull Plus tökéletesen eltávolít minden szennyeződést a medencéből - homokot, algát, kisebb leveleket és egyebeket. Az akár 68 GPM szívóteljesítményével kiváló tisztítási képességekkel büszkélkedhet, és könnyedén megbirkózik a medencében lévő nagyobb szennyeződésekkel és foltokkal is. További előnyei közé tartozik, hogy két motort kapott, amelyek lehetővé teszik akár 15°-os dőlésszögű medencék tisztítását. Az IPER Seagull alkalmas talajra telepített és földbesüllyesztett, épített medencékhez. Mondj búcsút a kábeleknek, az összegabalyodott csöveknek, meg a különböző adaptereknek, és élvezd a könnyed medencetisztítást - csak kapcsold be ezt a vezeték nélküli porszívót, rakd a vízbe, és dőlj hátra!


Ideális még nagy medencékhez is

Az újonnan tervezett akkumulátor mindössze 2,5 óra alatt töltődik fel (akár 50%-kal gyorsabban, mint a régebbi modellek akkumulátora), és akár 110 percig is tarthat az üzemideje. Az AIPER Seagull Plus képes kör alakú, téglalap és egyéb formájú medencék tisztítására, amelyek maximális mérete 120 m2-ig lehet. A fejlett feltérképezési rendszernek köszönhetően kecsesen mozog a medencében. Praktikus a robotporszívó tetején található LED-kijelző is, amely tájékoztat az akkumulátorszintjéről vagy az AIPER Seagull Plus állapotáról.


Az AIPER Seagull Plus megörvendeztet a tökéletesre hangolt kialakításával

Az egyedülálló kialakítás lehetővé teszi, hogy az AIPER Seagull Plus  minimális ellenállással mozogjon a vízben. Ez segíti az akkumulátor élettartamának az optimalizálását - a porszívó több energiát tölt a medence aljáról származó szennyeződések összegyűjtésével, és kevesebb időt a töltőn. Az ergonomikus fogantyú megkönnyíti a felemelést és a tárolást. A robotporszívó önparkoló funkcióval is rendelkezik, amelynek segítségével automatikusanmegáll a falnál, hogy a tisztítási ciklus befejeztével vagy az akkumulátor lemerülésekor könnyedén kiemelhető legyen a medencéből.



Könnyű kezelés

Természetesen nagyon egyszerű a kezelése is - egyetlen érintéssel aktiválhatod a robotporszívót. Ennyi az egész, és már csak arra kell várnod, hogy az AIPER Seagull Plus megtisztítsa a medencét! A tisztítási ciklus végeztével automatikusan a falhoz parkol, neked csak ki kell venned a vízből. A speciális nyílásnak köszönhetően a porszívóból pillanatok alatt ki lehet üríteni a vizet.Az AIPER Seagull Plusnak csak a arra van szüksége, hogy felvedd.


A vezeték nélküli akkumulátoros porszívó praktikus funkciókat kínál

Az újratervezett fedélnyitó rendszer gyorsabb hozzáférést tesz lehetővé a porszívó belsejéhez, amit többek között a szűrő tisztításakor is értékelni fogsz. Az AIPER Seagull Plus köré épített ütközők megvédik a medencét és a készüléket a sérülésektől.


Az AIPER Seagull Plus medenceporszívó legfontosabb jellemzői

  • Különböző formájú medencékhez (kerek, téglalap alakú, stb. )
  • Maximális medence méret 120 m2
  • Vezeték nélküli működés - akár 110 perc akkumulátor-üzemidő
  • Energiahatékony
  • Az akkumulátor töltöttségi szintjét jelző LED-lámpa
  • Könnyű szűrőtisztítás
  • Integrált ütközők
  • AIPER Seagull Plus mindössze 2,5 óra alatt töltődik fel
  • Méretek: 24,2 × 41 × 35,8 cm

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 2,5 óra
Működési idő 110 perc
Akkumulátor kapacitása 7 800 mAh
Akkumulátor feszültség 10,8 V

Szűrés tulajdonságai

Fajta Patronos
Medence max. térfogata 110 m3
Fogyasztás 60 W

Tulajdonságok

Típus Porszívó
Alkalmas: Föld feletti medencékhez, Süllyesztett medencékhez
Típus Automatikus

További információk

Tápkábel hossza 1 m
Medence max. mérete 120 m2

Méretek

Magasság 24,2 cm
Szélesség 41 cm
Mélység 35,8 cm

Kiegészítő típusa

Kiegészítő típus Porszívó
Kód:  AIPbaz002
Termékszám:  ZT3002

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15