Oldal frissítése

AIPER Seagull 800B Vezeték nélküli robotporszívó

4,0 4 értékelés
85 090 Ft

AIPER Seagull 800B Vezeték nélküli robotporszívó

Mondj búcsút a nehézkes medencetisztításnak!

Kristálytiszta és csillogó medencére vágysz? Semmi sem könnyebb, mint az AIPER Seagull 800B vezeték nélküli robot medenceporszívó beszerzése, amely számos modern technológiát használ, hogy játszi könnyedséggel és hatékonyan távolíthasd el a szennyeződéseket és algákat a medence minden szegletéből. Kompakt méretekkel rendelkezik, és a kis súly szűk helyeken is könnyen használható. 


Az AIPER Seagull 800B akkumulátoros porszívó akár 90 percig is porszívózik

A porszívó előnye a sokoldalúság - az AIPER Seagull 800B talajra telepített, süllyesztett, sík padlójuú medencékben is képes porszívózni, így nem hiányozhat a felszerelésből. Ez a porszívó két nagy teljesítményű motort kapott, az akkumulátor az ígértek szerint akár 90 percig bírja egy feltöltéssel, és a készüléket természetesen rendkívül könnyű használni. Aktiváld a robotot egyetlen érintéssel!


Praktikus funkciók a problémamentes működtetéshez

Az AIPER Seagull 800B ETL tanúsítvánnyal büszkélkedhet, amely garantálja, hogy a porszívó garantálja a biztonságos és hatékony medencetisztítást. Az ergonomikus fogantyúval ellátott kialakítás megkönnyíti a felemelést és a tárolást. A porszívó önparkoló funkcióval is rendelkezik: a robotporszívó mindig automatikusan megáll a falnál, hogy könnyen eltávolítható legyen a medencéből, ha a tisztítási ciklus befejeződött vagy az akkumulátor lemerült. 


Az AIPER Seagull 800B nagyobb medencékhez is alkalmas

Az AIPER Seagull 800B robotporszívó nagyon jó szívóerővel büszkélkedhet a levelek, homok és egyéb szemét felszívásához. Az eredmény egy tökéletesen tiszta medence lesz, amelyben azonnal meg akarsz majd mártózni. Tartósságának köszönhetően a porszívó nagyobb medencék karbantartására is alkalmas, akár 80 m2-ig ajánljuk. Értékelni fogod, hogy ennek a modellnek 50%-kal kevesebb időbe telik a feltöltése, mint a korábbi modelleknél. Az AIPER Seagull 800B teljes feltöltése körülbelül 2,5 órát veszigénybe.


Az AIPER Seagull 800B medenceporszívó legfontosabb jellemzői

  • 10 méteres, kör alakú, és 12 méteres téglalap alakú medencékhez
  • Vezeték nélküli kialakítás - 90 perces üzemidő
  • Energiahatékony
  • LED fény jelzi a töltést, a takarítási program végét és a kisütést
  • AIPER Seagull 800B mindössze 2,5 óra alatt töltődik fel
  • Méretek: 17,3 × 20 × 33,6 cm 

Paraméterek

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 2,5 óra
Működési idő 90 perc
Akkumulátor kapacitása 4 000 mAh
Akkumulátor feszültség 11,1 V

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Típus Porszívó
Alkalmas: Föld feletti medencékhez, Süllyesztett medencékhez
Típus Automatikus

További információk

Medence max. mérete 80 m2

Méretek

Magasság 17,3 cm
Szélesség 33,6 cm
Mélység 34 cm

Kiegészítő típusa

Kiegészítő típus Porszívó
Kód:  AIPbaz001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ZT2001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10