Oldal frissítése

AIPER Pilot V2 Vacuum

97 790 Ft

AIPER Pilot V2 Vacuum

Az AIPER Pilot H2 porszívó erős teljesítményével és nagyszerű akkumulátor-üzemidejével nyűgöz le

Az AIPER Pilot H2 porszívó nagy teljesítményű motorral és egyszerűsített belső kialakítással rendelkezik, amely növeli a vízáramlást, a szívóerőt és a tisztítási képességet, így nagyon könnyen eltávolíthat bármilyen szennyeződést, homokot vagy levelet a medencéből. Az AIPER Pilot H2 porszívó tökéletesen alkalmas földbe épített és föld feletti medencékhez, valamint pezsgőfürdőkhöz egyaránt. Értékelni fogod, hogy a medencék minden problémás sarkát megtisztítja, beleértve a lépcsőket is. Mindez a porszívót a legsokoldalúbb megoldássá teszi az úszómedencék tisztításához. A beépített akkumulátor akár 70 perc folyamatos működést ígér (45 perc maximális teljesítményű üzemmódban). A töltés mindössze két órát vesz igénybe.

Nagyon csendes működés és könnyű karbantartás

Működés közben a porszívó mindössze 50 dB zajszintet ér el, így nem zavarja a csendes légkört nemkívánatos zajokkal. Az AIPER Pilot H2 Vacuum medenceporszívó 1 literes szűrőkosárral rendelkezik, amely kivehető és könnyen tisztítható. Tartalmaz egy praktikus dokkolóállomást is, amely megkönnyíti a porszívó feltöltését és tárolását - így nem foglal helyet, és mindig használatra készen áll.

Az AIPER Pilot H2 Vacuum kompatibilis a szabványos medence rudakkal

Az AIPER Pilot H2 Vacuum porszívó teljes használati folyamatát - a gombnyomásra történő bekapcsolástól az üzemmódváltásig és a karbantartásig - úgy tervezték, hogy bárki számára kezelhető legyen. A négyszínű LED kijelző áttekintést ad a töltöttségi állapotról, így elég egy pillantás, hogy tudd, folytathatod a takarítást vagy töltened kell a készüléket. A porszívó kompatibilis a szabványos medence rudakkal amely rendkívül előnyös, hiszen sokkal nagyobb hatótávolságot érhetsz el, és a medence sokkal nagyobb részét tisztíthatod meg anélkül, hogy vizes lennél.

Az AIPER Pilot H2 medenceporszívó legfontosabb jellemzői

  • Két tisztítási mód - standard és maximális
  • Az akkumulátor élettartama akár 70 perc töltésenként
  • Mindössze két óra alatt feltöltődik
  • Az AIPER Pilot H2 Vacuum kompatibilis a szabványos medence rudakkal
  • Praktikus porszívó, amely még a nehezen hozzáférhető helyeket is megtisztítja
  • 1 literes szűrőkosár
  • Dokkolóállomás és fogantyú tartozék
  • Sósvizes medencék tisztítására is alkalmas

Paraméterek

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 2 óra
Működési idő 70 perc
Akkumulátor kapacitása 2 600 mAh
Akkumulátor feszültség 10,8 V

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Típus Porszívó
Alkalmas: Föld feletti medencékhez, Süllyesztett medencékhez
Típus Kézi

Méretek

Magasság 103 cm
Szélesség 26,45 cm
Mélység 22,95 cm
Kód:  AIPbaz008
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  H2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05