Oldal frissítése

AIPER Diver S1 Plus

244 690 Ft

AIPER Diver S1 Plus

AIPER Scuba S1 - páratlan tisztítási teljesítmény

Az AIPER Scuba S1 egy porszívó a medencédhez, amely igényeid szerint és az általad kiválasztott időben tisztít. Alkalmas minden különböző formájú és méretű, akár 150 m2-es föld alatti medencéhez, és fejlett kefe nélküli motorjának köszönhetően percenként 265 liter szűrésére képes. Az AIPER Scuba S1 különösen a falak tisztításában jeleskedik. A lánctalpak nagyobb tapadást biztosítanak a kerekes medencetisztítókhoz képest, és lehetővé teszik, hogy ez a modell akár 105°-os lejtős falakon is tisztítson, és könnyedén leküzdje a 4 cm magas akadályokat is.

WavePath 2.0 navigációs technológia

A WavePath 2.0 az AIPER exkluzív technológiája, amely inerciális, infravörös és gyorsulásérzékelőket használ a medencefenéken és a falakon történő intelligens navigáláshoz. Ez a technológia javítja a tisztítás hatékonyságát, és kiküszöböli az ismételt tisztítás vagy a területek kihagyásának szükségességét.

Nagy teljesítmény és négy tisztítási mód

Az AIPER Scuba S1 kiváló tisztítási élményt nyújt a medencetulajdonosok számára. A készülék kiváló szívó- és szűrési képességének köszönhetően percenként akár 265 liter vizet is megszűr, akár 150 percen keresztül. A töltés körülbelül 3-4 órát vesz igénybe. A többféle üzemmóddal - fenék, falak, automatikus (fenék + falak) vagy Eco (rendszeres tisztítás) - könnyen optimalizálhatod medencéd tisztítását. Az AIPER Scuba S1 48 óránként 45 perces időtartammal tisztít, majd alacsony energiafelhasználású üzemmódba kapcsol. Ez a ciklus ismétlődik, így biztosítva, hogy medencéd egész héten tiszta maradjon, és hétvégén úszásra készen álljon.

Az AIPER Scuba S1 gazdaságos töltése

Az AIPER Scuba S1 medenceporszívó napelemek (nem tartozék) segítségével is tölthető, amely környezetbarát energiaforrást jelent. A napenergia kiküszöböli a kézi töltés szükségességét, így kényelmes és költséghatékony.

Az AIPER Scuba S1 medenceporszívó legfontosabb jellemzői

  • Alkalmas földbe épített medencékhez (kerek, négyzet és szabálytalan alakú) 150 m2-ig
  • Hárommotoros rendszer a maximális tisztítási hatékonyság érdekében
  • A lánctalpak lehetővé teszik a tisztítást akár 105°-os lejtésű falakon is
  • WavePath 2.0 navigációs technológia
  • 3,5 liter térfogatú szennyeződésgyűjtő tartály
  • Egyetlen feltöltéssel akár 150 percig is működik
  • Az AIPER Scuba S1 négy tisztítási módot kínál
  • Sósvizes medencék tisztítására is alkalmas
  • Napelemes töltési lehetőség

Paraméterek

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 3,5 óra
Működési idő 150 perc
Akkumulátor kapacitása 7 800 mAh
Akkumulátor feszültség 14,4 V

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Típus Porszívó
Alkalmas: Süllyesztett medencékhez
Típus Automatikus

További információk

Medence max. mérete 150 m2

Méretek

Magasság 23,5 cm
Szélesség 38,9 cm
Mélység 44,5 cm
Kód:  AIPbaz006
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  X5PRO

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10