Oldal frissítése

ABUS 200/115C

4,5 4 értékelés
4 190 Ft

ABUS 200/115C

Egy klasszikus reteszt keres a ház vagy ház kertjének ajtaja vagy kapuja rögzítéséhez? Akkor érdemes megvenni az ABUS 200/115C kemény reteszt. Ez a retesz rejtett csuklós csavarokkal rendelkezik, hogy megelőzze a korróziót, egy edzett fogantyúból, rejtett csavarokból és a vezetőből áll. Mindez rozsdamentes acélból készült. A lakatfelszereléshez alkalmas kialakítás, de kompatibilis továbbá azokkal is, amelyek megfelelnek az adott méreteknek.

Az ABUS retesz főbb jellemzői

  • Minőség és tartós anyagok
  • Rozsdamentes acél használata
  • A szem mérete 13,4 mm
  • Az ABUS csap mérete 115 × 47 mm

Hosszú hagyomán

Az ABUS 1924 óta tartó kellemes biztonságérzetet teremtett világunkban. Az összes formatervezés gyártás és még sok más tevékenység is Németországban zajlik. Ne habozzon megvásárolni ezt a minőségi garanciával rendelkező reteszt!

 
Kód:  ABUS136
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  200/115C
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15