Oldal frissítése

BANQUET Red Poppy A00837

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BANQUET Red Poppy A00837

Az emberek többsége két nézőpontot mérlegelve választja ki tárgyait. A gyakorlati szempontok elegyednek az esztétikai megjelenés fontosságával, így kiszűrhetővé válik, mi tarthat számot érdeklődésre, s mi bizonyul érdektelennek. A BANQUET Red Poppy kerámiaedénye biztonyosan az előbbi, pozitív kategóriában szerepel legtöbbünk számára. Első látásra vonzó, piros pipacsos dekorációja figyelemfelkeltő. A vörös és fehér színek kombinációja igzalmas és modern, a konyhai környezetbe friss vidámságot csempész. 

Legfőbb jellemzői:

  • Elegáns, modern megjelenés
  • Anyag: kerámia
  • Szín: fehér, piros pipacsokkal díszítve
  • Friss élelmiszerek tárolására alkalmas
  • Térfogat: 600 ml
  • Mosogatógépben tisztítható, de tökéletes megjelenésének megőrzése érdekében ajánlott a kézi mosogatás

Egy jó tanács: vásárolja meg a teljes készletet!

A BANQUET sorozat sok ehhez hasonló elemből áll. Például pipacsos dekorációval készült vaj- vagy szalvétatartó, bögrék, edénykék és tálkák dió és más rágcsálnivalók felszolgálásához, só- és borsszóró és így tovább. Ha szeret konyhájában esztétikai összhangot teremteni, minden részletet ehhez igazítani, lehetősége nyílik rá a teljes sorozat beszerzésével. Ezek a lenyűgöző eszközök természetesen nem csak a szemnek tetszetősek, hanem a konyhában is jól szolgálják majd!

 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 0,6 l

Anyag

Anyag Kerámia

Anyag

Anyag Kerámia

Termék típusa

Típus Darab

Anyag

Ételtároló anyaga Kerámia

Tulajonságok

Alkalmas Mosogatógépbe
Kód:  VEPDO009
Termékszám:  A00837
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20