Oldal frissítése

BANQUET Red Culinaria A03912

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BANQUET Red Culinaria A03912

Praktikus és esztétikus konyhai eszközt keresel, ami nem csupán remekül használható darab, de vendégeid kíváncsi szemeit is vonzza? Ha igen, akkor már meg is találtad. A Banquet kerámia késtartó belsejében műanyag betétekkel a maga nemében egy igazi egyedülálló darab. 

Legfontosabb jellemzői

  • 2 az 1-ben - modern design és praktikus felhasználás
  • Egyszerű karbantartás - könnyen eltávolítható és tisztítható kivehető műanyag betét
  • Minőség és nem mérgező anyagok

Kulináris művészet esztétikusan és egyszerűen - a Red Culinaria tartóval

A Red Culinaria kerámia késtartó egy igazán kiemelkedő darab. Ha fontosak számodra az olyan apróságok, amelyekkel feldobhatod modern otthonod és eredetiséget csempészhetsz bele, akkor ezt a terméket neked találták ki. Késtartó helyett külseje inkább egy örökké divatban levő ceruzatartóra, vagy különleges pohárra emlékeztet. Azonban ez valóban egy késtartó - a kések beszúrását szolgáló műanyag betéttel, ez a kiegészítő egyetlen stílusos konyhából sem hiányozhat. A műanyag piros borítása egyáltalán nem káros az egészségre. 

 
Kód:  VEPBN001
Termékszám:  A03912
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15