Oldal frissítése

BANQUET Naturceramix 23cm A03777

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BANQUET Naturceramix 23cm A03777

A 23 cm hosszú Banquet kerámia kés egy sokoldalú eszköz, amely megőrzi a szeletelt nyersanyag tulajdonságait. A kés magas minőségét és megbízhatóságát úgy érik el, hogy a penge anyagában a cirkónium-oxid van, így a penge nagyon erős lesz, és ellenáll a mechanikus sérüléseknek. A kerámia penge előnye abban rejlik, hogy ellenálló a nyersanyagokban lévő vegyi anyagokkal szemben, nem roncsolja az ételben található vitaminokat és egyéb összetevőket, ezért ideális gyümölcs, zöldség, illeve hús és egyéb nyersanyagok vágásához és szeleteléséhez.

A kést mindennapos használatra ajnáljuk. Igen ellenálló a sérülésekkel szemben, emellett ergonomiailag kialakított nyele biztonságos, fogása kényelmes. A kerámia pengéhez nem tapad az étel, így ezzel a késsel a munka gyors és hatékony. Ugyanakkor ezt a kést úgy tervezték, hogy karbantartása a lehető legegyszerűbb legyen, ezen kívül a mosogatógépben is elmoshatod.
 

Paraméterek

Típus

Kés típus Szeletelő kés
Nyél anyaga Műanyag

Penge

Penge anyaga Kerámia
Penge hossza 12,7 cm
Penge szélessége 1,9 cm
Kód:  VEPNK006
Termékszám:  A03777
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05