Oldal frissítése

BANQUET LINAZA A03773

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BANQUET LINAZA A03773

Jedním z nepostradatelných kuchyňských pomocníků je pro každou kuchařku kvalitní ostrý nůž. Amelyre mindig lehet támaszkodni, függetlenül attól, hogy kell vágni a kenyeret és darabolás, hagyma. Sikertelen šmidlání tompa étkezés után okai hospodyňce csak időveszteség, de a főzés szenvedését lesz egy hely az öröm. Egy bizonyos megoldás egy jó választás kést. Még jobb megoldás, akkor ez egy jó választás háromrészes szett. A háromrészes késkészlet LINAZA kerámia penge valóban eléri a jelölést.

Miért LINAZA?

  • Vizuálisan látványos, a munkaerő-hatékony termék
  • modern megjelenés
  • Ergonomikusan kialakított fogantyú
  • A készlet tartalmaz három kés
  • Hosszúság (cm): 19 cm, 20,5 cm és 24,3 cm-es
  • Penge Hosszúság (cm): 7,5 cm, 10 cm és 12,5 cm-es
  • Anyaga: blade - kerámia, fogantyú - műanyag TPR puha felület (puha tapintású)
  • Szín: blade - fehér fogantyú - fekete

A hatékony és eredményes

Egy készlet kés LINAZA kap átfogó segítséget legyőzésének semmilyen ételt. Můžete pracovat bez velkého úsilí, snadné krájení a řezání je zaručeno kvalitním ostřím. Ahhoz, hogy ezek nagy adottságok vonzzák munkaerő kések és kerámia pengével, hogy míg a szeletelés friss gyümölcs és zöldség megőrzésének biztosítéka a vitaminokat az élelmiszer. Egy másik előny az, hogy ellentétben a fém lapátok nem igényelnek élezése napi kerámia élező. Adók nagy keménység, azonban ezek törékenysége, ezért nem ajánlott végezni velük bármilyen étel darabolás vagy erőszakos kezelés. Veszély leselkedik is megsérült az esés során kés a földre.

Paraméterek

Mennyiség

Darabszám a készletben 3 db
Kód:  VEPNK008
Termékszám:  A03773
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05