Oldal frissítése

BANQUET AKCENT BLACK kanál

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BANQUET AKCENT BLACK kanál

BANQUET kanál spagettik és egyéb tésztafélék felszolgálásához. Könnyen tisztítható és a mosogatógépbe is gond nélkül beteheti. Kényelmes, rozsdamentes acél markolattal és praktikus mélyedéssel rendelkezik, amelyen keresztül a falra is akasztható. Elegáns, fekete színének hála tökéletes konyhai kiegészítő.

Legfontosabb jellemzők

  • Erő, tartósság és hosszú élettartam
  • Fogantyú rozsdamentes acélból
  • Maximális tisztelet az ételek felé
  • Praktikus mélyedés felakasztáshoz
  • Mosogatógépben is mosható

BANQUET kiegészítők

A BANQUET termékek minden konyha elengedhetetlen tartozékai. Számtalan étel elkészítésekor hasznukat veheti – legyenek azok épp szószok, levesek, desszertek vagy más egyéb. Különösen tartós, rozsdamentes acélból és időtálló, környezetbarát nylon anyagból készülnek, amelyek jól bírják a magas hőmérsékletet és biztosítják a hosszú élettartamot. Ráadásul nem kell többé tartania az edények, serpenyők és fazekak megkarcolódásától sem.
További információk:

Anyag:
rozsdamentes acél
nejlon

Méret:
32 cm

Kód:  VPBKP001g
Termékszám:  A00906
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20