Oldal frissítése

BANQUET Spatula AKCENT BLACK A00900

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BANQUET Spatula AKCENT BLACK A00900

A BANQUET spatula a serpenyőben lévő ételek megfordításához lett tervezveNagyon könnyen tisztítható és nyugodtan elmosható mosogatógépben. Kényelmes, rozsdamentes acélból készült  markolata van, valamint egy akasztója az egyszerű tároláshoz. A fekete, karcsú kialakításának köszönhetően tökéletes kiegészítője lehet minden konyhának.

Legfontosabb jellemzők

  • Erős, tartós és a hosszú élettartam
  • Rögzített markolat rozsdamentes acélból
  • Ételek maximális óvása
  • Praktikus akasztó
  • Mosogatógépben elmosható

BANQUET kiegészítők

A BANQUET kiegészítők praktikus eszközökkel szolgálnak minden konyha számára. Értékelni fogja ezeket a különböző ételek- mártások, levesek, desszertek és egyéb finomságok - készítésénél. A kiegészítők kiváló minőségű rozsdamentes acél és nagyon erős, nem mérgező nejlon kombinációjából készülnek, ellenállva így a magas hőmérsékletnek, és garantálva a termékek hosszú élettartamát. Ezek az eszközök edényeire maximálisan vigyáznak, nem kell amiatt aggódnia, hogy megkarcolja fazekát vagy serpenyőjét.

További információk:

Anyag:
Rozsdamentes acél
Nejlon

Méret:
33 cm

Kód:  VPBKP001a
Termékszám:  A00900
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10