Oldal frissítése

BANQUET DARBY A01247

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BANQUET DARBY A01247

Ez a szép kávé- és teafőző nem csak azok szívét dobogtatja majd meg, akik megveszik, hanem azokét is, akik ajándékba kapják. A készüléket kávé és tea készítésére tervezték, de a szakértők azt javasolják, egy edényt csak egyféle ital készítésére használjunk, hogy a jellegzetes aromák ne keveredjenek. A kannához tartozik egy rozsdamentes acélból készült, szűrővel ellátott dugattyú.

Csak tegyük a kívánt mennyiségű őrölt kávét vagy szálas teát az edény aljára, és öntsünk rá forró vizet (94 ° C). Négy perc elteltével helyezzük a szűrővel ellátott dugattyút a tartályba, amely elválasztja az üledéket az italtól, így tiszta és gazdag ízű kávét vagy teát kapunk. Mára már homályba vész e találmány eredete, de az eredmény így is tökéletes.

Egyéb jellemzők:

  • Anyaga: műanyag / hőálló üveg / rozsdamentes acél
  • Mosogatógépben nem mosható
  • Főzőfelületen közvetlenül nem melegíthető

Paraméterek

Tulajdonságok

Űrtartalom 800 ml
Kód:  VEPFP005
Élettartam: 12 hónap
Termékszám:  A01247
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05