Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BANQUET CULINARIA piros szilikon nyújtólap 58 x 47 cm

4,7 28 értékelés
4 790 Ft

BANQUET CULINARIA piros szilikon nyújtólap 58 x 47 cm

A gyönyörű, piros BANQUET CULINARIA Red konyhai nyújtólap segítségével a tészta összeállítása és nyújtása gyerekjáték. Nagy előnye, hogy anyaga kiváló minőségű szilikon, melynek köszönhetően a tészta nem ragad rá nyújtás közben, és egyszerű a karbantartása, mosogatógépben bátran mosható. Ezen felül a nyújtólap tárolása rendkívül helytakarékos, hiszen összetekerve és fektetve egyaránt rendkívül kis helyen elfér. A nyújtólap domború méretbeosztással díszített, ami nagyban megkönnyíti a kinyújtott tészta, kalács, vagy sütemény méreteinek megállapítását. Hossza 58 cm.  

A BANQUET CULINARIA piros, szilikon nyújtólap legfontosabb jellemzői

  • Szilikon nyújtólap, nemcsak tésztanyújtáshoz 
  • BANQUET CULINARIA Red piros színkivitelben
  • Összetekerve, helytakarékosan tárolható
  • Mosogatógépben mosható
  • Méretbeosztással az egyszerű mérésért 

Mérete:
58 × 47 cm


Kód:  BANKV888
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  A16256
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10