Oldal frissítése

BANQUET Culinaria A05400

4,4 3 értékelés
1 990 Ft

BANQUET Culinaria A05400

Modern BANQUET szilikon dekoráló süteményekhez és tortákhoz. Minden szakács és háziasszony értékeli fogja ezt a tökéletes dekorálót. A dekoráló tetejét lecserélheted különböző méretű és formájú fejekre, így az elképzeléseidnek megfelelően diszítheted az édességeket. Rendkívül tartós anyagból készült és könnyedén mosható akár mosogatógépben is.

Kiváló anyag

A szilikon egy nagyon közkedvelt anyag, páratlan tulajdonságainak köszönhetően a konyhában is remek hasznát vehetjük. Készülhetnek belőle különböző sütőformák, sodrófák, krémkenő lapát, ecsetek és megannyi egyéb konyhai eszközhöz nyújthat alapanyagot. Ez a szilikonos anyag nagyon tartós, amelybe azonnal beleszeretsz.

Méretei:
15 × 5,5 cm

 

Paraméterek

Cukrászkellékek

Cukrászkellékek Dísz
Kód:  VEP032a063
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  A05400
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20