Oldal frissítése

BANQUET Brillante A03891

3,0 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BANQUET Brillante A03891

Örömmel fogadna egy új és egyedi segédeszközt az ételek elkészítéséhez? Próbálja ki a bambusz kenyérvágó kést! Éles, de biztonságos pengéje megőrzi az étel ízét és minőségét, és nem karcolja meg a vágódeszka felületét, így megakadályozza a baktériumok megtelepedését. Anyaga környezetbarát, biztonságos, és nem káros az egészségre. A természetes megjelenésének köszönhetően konyhájának egyedi dísze lehet.

 

Legfőbb előnyök

  • Bambuszból készült termék
  • Nagyon könnyű kés
  • Környezetbarát és biztonságos termék

 

 

Bambusz kések

A BANQUET Brillante bambusz kések, a földrajzi elhelyezkedésünk miatt, a kevésbé hagyományos konyhai eszközök közé sorolhatók. A világ más tájain a bambusz széles körben elterjedt fafajta, számos ágazatban használják. Egyedülálló alapanyag, melyet szerkezete, rugalmassága, keménysége, ereje, teherbírása és regenerálódása tesz kiemelkedővé. Bambuszból készült termékek vásárlásával soha nem fog rossz döntést hozni.

 

 

 

 

 

Paraméterek

Típus

Kés típus Kenyérvágó kés

Penge

Penge hossza 20,4 cm
Penge szélessége 0,51 cm
Kód:  VEP032a037
Termékszám:  A03891
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05