Oldal frissítése

BANQUET AKCENT A11446 kenyértartó

4,3 28 értékelés
9 090 Ft

BANQUET AKCENT A11446 kenyértartó

Bizonyára ismered a helyzetet, amikor a friss, ropogós pékárut pár órára az asztalon hagyod, és a puha kenyér veszít a minőségéből és ízéből. Ezzel a megoldással a pékáru frissen tartható egész nap: tárold ebben a kenyértartóba. Az elegendő helynek köszönhetően egy nagy kenyér vagy más pékáruk is tárolhatók benne. Nem fog kiszáradni, és megmarad a finom íz.

Legfontosabb jellemzői

  • Elegáns kialakítás
  • Anyaga: kiváló minőségű rozsdamentes acél
  • Rozsdamentes acél típusa: 201
  • Rozsdamentes acél vastagsága: 0,30 mm
  • Felület: fényes

Méretek:
43,5 × 27,5 × 18,5 cm

Megőriz és díszít

A BANQUET AKCENT rozsdamentes acél kenyértartó kiválóan képes arra, hogy megőrizze a friss pékárukat. Az ajtó egy kis üvegablakkal van ellátva, amellyel ellenőrizheted a tárolt kenyér mennyiségét és típusát úgy, hogy nem kell felemelned a fedelet. Ez a modern külsejű kenyértartó minden típusú konyhába illik. A BANQUET AKCENT tehát nemcsak praktikus, hanem esztétikus is.

 
 

Paraméterek

Anyag

Anyag Fém
Alap anyaga Fém
Fedél anyaga Fém

Méretek

Magasság 185 mm
Hosszúság 435 mm
Mélység 275 mm

Szín

Szín Ezüst
Kód:  VEPCH004
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  A11446
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15