Oldal frissítése

BANQUET AKCENT BLACK A00905 merőkanál

4,0 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BANQUET AKCENT BLACK A00905 merőkanál

A BANQUET merőkanál a levesek, szószok és egyéb ételek egyszerű tálalására készült. Könnyen tisztítható, akár mosogatógépben is. Kényelmes, rozsdamentes acél nyéllel és praktikus akasztóval rendelkezik. Karcsú kialakításának és fekete színének köszönhetően minden konyhában tökéletesen mutat. 

Legfontosabb jellemzői

  • Erő, a tartósság és hosszú élettartam
  • Rozsdamentes acél nyél
  • Mosogatógépben mosható
  • Praktikus akasztó

A BANQUET kiegészítők

A BANQUET kiegészítők praktikus megoldásokat kínálnak minden konyhában. Le fog nyűgözni az ételek széles skálája - szószok, levesek, desszertek és egyebek. A kiegészítők erős rozsdamentes acél és nagyon tartós nejlon kombinációjából készültek, hőállóak és a hosszú élettartamuk garantált. Emellett maximálisan óvja az edényeket, így nem kell tartanod karcolásoktól a serpenyőn vagy a fazékon. 

További információk:

Anyaga:
Rozsdamentes acél
Nejlon

Mérete:
29 cm

Kód:  VPBKP001e
Termékszám:  A00905
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15