Oldal frissítése

BANQUET A02837

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

BANQUET A02837

A pöttyök a divatból csak úgy nem mennek ki. Tányér helyett a levest inkább tálból eszi vagy még jobb bögréből? Ezt ugyanis kényelmesebb tartani, ha füle van, amit megragadhat. Praktikus kerámia bögre leveshez időtlen pöttyös dizájnnal bármelyik háztartásba illik. Ugyanazt a szolgáltatást nyújtja munkahelyén is. Élvezze benne kedvenc levesét!

Legfontosabb jellemzői

  • csésze leveshez
  • térfogata 730 ml
  • kerámiából készült
  • mosogatógépben mosható
  • alkalmas mikrohullámú sütőbe

Mosogatógépbe és mikrohullámú sütőbe is

Praktikus és nagy, ilyen a BANQUET A02837 kerámia bögre leveshez. A pöttyös dizájnját azonnal nem lehet figyelmen kívül hagyni, mert időtlen és kedvelt motívum. A bögre tökéletesen beleillik a kézbe, köszönhetően nagy fülének. Mosogatógépben mosható és félelem nélkül melegíthet benne mikrohullámú sütőben is.

Térfogat:
730 ml

Magasság:
9,6 cm

Felső átmérő:
12,2 cm

Alsó átmérő:
8,5 cm

Szín:
fekete fehér pöttyökkel

Paraméterek

Használat

Mosogatógépben mosható Igen

Anyag

Anyag Kerámia
Kód:  VEP032a149
Termékszám:  A02837
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20