Oldal frissítése

BANANA Pi M2 Berry

3,5 4 értékelés
18 090 Ft

BANANA Pi M2 Berry

A BANANA Pi M2 Berry egy open-source mini alaplap, amely az ARM platformon alapszik. Ez annyit jelent, hogy temérdek operációs rendszert képes támogatni, mint például az Android, Debian Linux, Ubuntu Linux, OpenSuse Linux és a Raspberry Pi-re és Cubieboard-ra futó rendszereket. Kiválóan alkalmas a kisebb szerverek, olcsó számítógépek, játék emulátorok stb. összeállításához is. A BANANA Pi-n alapul, amelyhez képest jobb CPU-val rendelkezik, illetve beépített WiFi-vel is büszkélkdehet.

A BANANA Pi M2 Berry mini számítógép őbb jellemzői:

  • BANANA Pi méretei megegyeznek egy hitelkártya méreteivel
  • Operációs rendszerek széles skálájával kompatibilis
  • Energiatakarékos ARM processzor zakatol benne
  • A BANANA Pi számítógép WiFi 802.11b/g/n modullal is rendelkezik

Open-source mini PC a szakiknak

Az alapja a négymagos ARM Cortex-A7 processzor, amelynek a Mali 400 MP2 grafikai chip és az 1 GB-os rendszerememória is besegít. A BANANA Pi továbbá még 2 db USB 2.0 porttal is el lett látva az OTG funkciót is beleértve. Az internethez a gigabites Ethernet-en keresztül csatlakozik, a tárhelye pedig SD kártya által van megoldva, amelyről bootolódik az operációs rendszer is. A nagyfelbontású kijelzőket a HDMI porton keresztül csatlakoztathatod, amelynek köszönhetően Full HD videókat is nézhetsz, illetve nagy kijelzőn játszhatod a kedvenc játékaid is.

 

Paraméterek

Kód:  BA106a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  bananaPi-M2-Berry

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05