Oldal frissítése

Bamix Xmas Edition M200 metálpiros

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bamix Xmas Edition M200 metálpiros

A(z) Bamix Xmas Edition M200 metálpiros praktikus botmixer egy ügyes kiegészítő, amely kis helyen is elfér, mégis könnyedén készíthetsz vele gyümölcs és zöldség turmixokat, püréket, mártásokat és aprított jég is készíthető vele. A mixerhez tartozik egy edény aprítóval, amely a fűszernövényeket és a diót is felaprítja. A hatékony működés érdekében 200 W teljesítménnyel bíró motorral rendelkezik valamint egy kétszárnyú pengével. A megbízható motor képes elérni a 19000 ford/perc sebességet. A sebesség könnyen beállítható a rendelkezésedre álló 2 fokozattal. Nagyon praktikus a kilöttyenés elleni védelem, amely lehetővé teszi a forró alapanyagok keverését.

A(z) Bamix Xmas Edition M200 metálpiros botmixer legfontosabb tulajdonságai:

  • Jellegzetességek: Jégtörés, Vágás, Habverés, Aprítás, Mixelés és Reszelés
  • 2 sebesség fokozat
  • Turbó sebesség funkció
  • Teljesítmény: 200 W
  • Maximális fordulatszám: 19000 ford/perc
  • Tartozékok: Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő és Keskeny keverőrúd

Bamix Xmas Edition M200 metálpiros - botmixer a kiegészítők széles skálájával

A(z) Bamix Xmas Edition M200 metálpiros botmixer dobozában rengeteg praktikus kiegészítő vár rád. Az aprító feltéttel eredeti bazsalikomos pesto készíthető, de megőrli a különböző magvakat és apróra vágja a friss gyümölcsöket is. Az aprító fej annyira erős, hogy akár koktéljeget is zúzhatsz vele. A habverő feltét segítségével kiváló minőségű krémeket, majonézt és tejszínhabot készíthetsz. A botmixer egyik specialitása a szűk talpú feltét, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül poharakban mixelj. A mixerhez tartozik egy kiváló minőségű keverőtál is.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Funkciók Jégtörés, Vágás, Habverés, Aprítás, Mixelés, Reszelés
A keverőpengék száma 2
Tulajdonságok Turbo sebesség
Keverőszár anyaga Rozsdamentes acél

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő, Keskeny keverőrúd

Sebesség

Teljesítmény 200 W
Sebességfokozat 2
Maximum fordulatszám 19 000 ford/perc
Kód:  BAMTM372
Termékszám:  100.522

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05