Oldal frissítése

Bamix SliceSy

4,5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Bamix SliceSy

Bamix SliceSy
Bamix SliceSy

Magas minőségi standard

A svájci BAMIX cég 1954-ben gyártotta az első mixert, és termékeik a mai napig  megőrizték a magas minőségi színvonalat. A BAMIX kiváló szakembereinek köszönhetően a termékek sok éven át hűségesen szolgálják felhasználóikat, ezért sok szakács döntött a BAMIX konyhai kisgépek használata mellett. A szeletelő valamint hús- és zöldségaprító kompatibilis a BAMIX DeLuxe és Swissline mixerekkel. 


Vág, darál, reszel, szeletel

Az öt különböző feltéttel aprít, darál, reszel, szeletel vagy őröl. A kiegészítő készlet segítségével könnyedén ledarálhatod a friss húst húsgombóc vagy hamburger előállításához, a száraz kenyérből zsemlemorzsát készíthetsz vagy apríthatsz jeget koktélokhoz. Minden alkatrésze rozsdamentes anyagból készült, ezért nem szívják fel a nyersanyagok zamatát és illatát.

Bamix SliceSy
Kód:  BAM
Termékszám:  150.050

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20