Oldal frissítése

BAMIX DeLuxe ezüst

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BAMIX DeLuxe ezüst

Bamix DeLuxe
Bamix DeLuxe

Immersion turmixgép

A Bamix DeLuxe ezüst színű botmixer lenyűgöző eszköz, nem csak külsőre, hanem teljesítményre is! Szinte bármilyen edényben használható, legyen az kisebb vagy nagyobb tál, esetleg serpenyő. Tárolása egyszerű, hiszen állványa minimális helyet foglal. 


Vágj, törj, darabolj

A piacvezető Bamix gépekkel szinte bármilyen ételt el lehet készíteni: csinálhatsz vele majonézt, frappékat, koktélokat, szószokat, vagy akár babaételt is. 2 gyorsasági fokozat választható, ezek természetesen megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak. Továbbá, tisztítása nagyon egyszerű, elég folyó víz alá lógatni. 

 

Bamix DeLuxe


Bamix DeLuxe

A magas színvonal garantált

A mixer nyele strapabíró nejlon anyagból készült, ezért nyugodtan használhatod forró edényben is, motorja gondoskodik a lehető legmagasabb színvonal nyújtásáról. Akár 5 percen keresztül képes folyamatosan működni, 10-16000 fordulattal percenként. A keverőtálak összetevője polikarbonát, amely nem karcolódik, a mixer feje pedig rozsdamentes acélból készült, így nem korrodálódik.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Funkciók Jégtörés, Vágás, Habverés, Mixelés
Keverőszár anyaga Rozsdamentes acél

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Keskeny keverőrúd

Sebesség

Teljesítmény 160 W
Sebességfokozat 2
Maximum fordulatszám 16 000 ford/perc
Kód:  BAMMT001
Termékszám:  101.092

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15