Oldal frissítése

Bamix botmixer 100.285 PS

4,6 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bamix botmixer 100.285 PS

Főzés szórakoztató tevékenység is lehet. Ez főleg akkor igaz, ha az eszközök és a berendezések kiváló minőségű alapanyagokból készültek. Bármikor örömmel készíthetsz el nagyobb mennyiségű ételt, ha konyhai felszereléseid között a legjobb botmixer is szerepel: a BAMIX Swissline M200. Ahogy a neve is sugallja, a készüléket ugyanaz az 1954-ben létrehozott cég gyártja, amelyik az első mixert készítette el a világon. Ez a termék az egyik legelismertebb modell, amely a Zdenek Pohlreich gyűjteményét is gazdagítja.

Svájcban készült. A márkanév a minőség szinonimájává vált, amely megbízhatóságot és kiváló teljesítményt garantál. Minden konyhai turmixgépem BAMIX, amelyeket éveken át használtam. Ha úgy döntesz, hogy konyhája felszereltségét gazdagítja, és a legjobb eszközökre van szükséged, akkor a BAMIX kétségtelenül a legjobb választás. Sok kollégám - otthon és külföldön egyaránt - a botmixerek közül ezt a márkát használja. Nem véletlenül ennyire népszerű - Zdeněk Pohlreich

Legfontosabb jellemzői

  • Svájci minőség, a lehető legmagasabb színvonalú technológiát képviseli 
  • Problémamentes és megbízható keverő, amelyet a szakemberek is használnak
  • Erős motorjára tíz év garancia jár
  •  Környezetbarát és gazdaságos - alacsony áramfogyasztás mellett úgy készítették, hogy könnyen javítható legyen
  • Még nagy sebességnél is csendesen működik
  • A kíméletes feldolgozásnak köszönhetően az élelmiszerek jobban megőrzik ízüket

Felülmúlhatatlan minőség és megbízhatóság

A turmixgépen nem talál egyetlen gyenge pontot sem. Minden alkatrész a legfinomabb anyagokból készült, természetesen rozsdamentes acélból. Az gyártási folyamat szigorú minőség-ellenőrzés és alapos laboratóriumi vizsgálatok mellett történik. A technológia fontos része a rotor pontos kiegyensúlyozása,  hogy a súlypont és a forgástengely tökéletesen összhangban legyen. Ez minimalizálja a vibrációt, csökkenti a zajt és meghosszabbítja a készülék élettartamát. Ezen túlmenően, a termék összeszerelése kézzel történik beleértve a forrasztott kötéseket is, amelyek jelentősen megnövelik az ellenállást.

A motor maga a technológia csodája. Annak ellenére hogy alacsony az energiafogyasztása, mindössze 200 watt, maximális fordulat száma akár 17.000 ford / perc is lehet. Még ilyen teljesítmény mellett is teljesen megbízhatóan és problémamentesen működik. Nem csoda, hogy a BAMIX 10 év garanciát is biztosítani tud a termékeire.

Praktikus kiegészítők

A botmixer mellett a csomagban megtalálható az összes szükséges kiegészítők. A botmixer helytakarékos, ugyanakkor nagyon elegáns állvánnyal rendelkezik. Egy 900 ml-es kancsót és egy darab, 200 ml űrtartalmú élelmiszer-feldolgozására alkalmas tartályt. Használható zöldség, gyümölcs, csokoládé, fűszerek, bébiétel stb. aprítására. Összesen 4 db tartozék található a készletben: egy multifunkcionális kést, hús vágó kést, valamint habverőt és keverő lemezt tartalmaz.

Méretek:
340 x 60 mm

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Funkciók Jégtörés, Vágás, Habverés, Mixelés
Keverőszár anyaga Rozsdamentes acél

Kiegészítők

Tartozékok Keverőedény, Habverő, Keskeny keverőrúd

Sebesség

Teljesítmény 200 W
Sebességfokozat 2
Maximum fordulatszám 17 000 ford/perc
Kód:  BAMTM001
Termékszám:  100.285 PS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10