Oldal frissítése

BALOUŠEK David, tora, A5, púderrózsasazín (CZ / SK)

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

BALOUŠEK David, tora, A5, púderrózsasazín (CZ / SK)

Jegyezd fel minden tervedet az A5-ös formátumú elegáns 2021-es határidőnaplóba. A tervezett üzleti találkozókat, orvosi vizsgálatokat vagy szabadidős tevékenységeket egyértelműen áttekintheted. A Heti határidőnapló számos egyéb hasznos információt kínál, például a névnapokat, nemzetközi ünnepeket, a holdfázisokat vagy az állatövi jegyeket. A nemzetközi telefonos előhívószámokat vagy a mértékegységek átszámítását is biztosan értékelni fogod. Az 5 nyelven feltüntetett napokat 6-tól 21-ig óráig táblázhatod be, és szalaggal is megjelölheted őket. A határidőnapló nagyszerű tervező és divatos kiegészítő hellyel a jegyzetek számára.

A BALOUŠEK David, tora, A5, púderrózsaszín (CZ / SK) napi határidőnapló fő jellemzői

  • Az A5-ös formátumú napi határidőnapló kellemes struktúrájú fedőlapokkal rendelkezik
  • A BALOUŠEK David, tora, A5, púderrózsaszín (CZ / SK) határidőnapló fedőlapját a 2021-es év mélynyomásos felirata díszíti
  • A napot 06:00 és 21:30 óra között ütemezheted be
  • A 2021-es David határidőnapló sok hasznos információt tartalmaz
  • A naplóban megtalálod például a névnapokat, a mértékegységek átváltását és a nemzetközi ünnepeket
  • A határidőnapló nagyszerű tervező és divatos kiegészítő

Minőségi és áttekinthető kidolgozás

A stílusos BALOUŠEK David, tora, A5, púderrózsaszín (CZ / SK) határidőnapló nyomtatott mintával rendelkezik, fedőlapjai finoman strukturált anyagból készültek fényes felülettel és mélynyomásos évszámmal. A határidőnapló varrott V8 kötéssel, perforált sarkakkal és praktikus ragasztott zsebbel is rendelkezik.

A határidőnapló tartalma:
Időtartam 6:00 és 21:00 óra között, holdfázisok, évszakok, nyári és téli időszámítás, állatövi jegyek, napok és hónapok 5 nyelven (CZ, SK, EN, D, RU), nemzetközi ünnepek (CZ, SK, A, PL, H, UA, GB, E, F, I, RUS)

A határidőnapló mérete:
205 x 143 mm

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Napló
Formátum A5
Borító Puha
Nyelv cseh
Design Univerzális
Kötés Ragasztott
Oldalak száma 352 oldal
Papír Vonalas
Használható Nem újrahasználható
SMART Nem smart

Tulajdonságok

Formátum A5
Kód:  BLS017l
Termékszám:  BDD13-13

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15