Oldal frissítése

Ballpod 8 cm-es zöld ballon

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ballpod 8 cm-es zöld ballon

Inovativní balónkový stativ pro fotoaparáty značky Ballpod je splněným snem všech amatérských fotografů i profesionálů. Ezen kívül a kamera is jól szolgálják a kompatibilis videokamera vagy okos annyira népszerű napjainkban. Az egyediség rejlik a tökéletes design sokoldalú bármilyen alkalomra. 

A speciális anyag lehetővé teszi, hogy formálja szorította állvány - csakúgy, mint a léggömbök a stressz ellen. Így könnyen személyre bármilyen felületen. Hely is könnyebb - csak óvatosan nyomja le, és tartsa nagy Ballpad. Spin viszont a kreativitás a legteljesebb, és megteszi a képeket, amelyek felett mindenki csodálni. 

Balloon Ballpod állvány egy beépített közös 1/4 "csavarral. Ez teszi kompatibilis az összes népszerű kompaktok, adapterek okostelefonok és a kis videokamerák. 

A legfontosabb előnyök:

  • az innovatív design
  • sokoldalú alkalmazásait
  • Egyszerű alakítására, szükség
  • Lehet helyezni bármilyen kincs

Műszaki adatok:

típus:
Állvány - ballon

súly:
kb 298 g

Méretek (átmérő):
8 cm

anyaga:
Rugalmas műanyag (szilikon tok)
alumínium

Színek:
zöld

Paraméterek

Tulajdonságok

Tömeg 0,3 kg
Kód:  EAS103
Termékszám:  BP1-GRE-EN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15