Oldal frissítése

Balada Coffee Kopi Luwak 100g

3,9 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 18 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 16 050 Ft/db

Balada Coffee Kopi Luwak 100g

A legritkább Kopi Luwak luxus cibet kávét a cseh Balada Coffee pörkölőüzem indítja útjára. A Kopi Luwak cibet kávé ritkaságnak számít a kávépiacon. A frissen pörkölt, 100% Arabica szemek kizárólag vadon élő cibetmacskától származnak. A barista kávészakértők nagyra fogják értékelni a kicsit fűszeres ízt, amelyet a fás, csokoládés és karamellás jegyek tesznek teljessé. A Kopi Luwak cibet kávé 100 g-os kiszerelésben kapható szemet gyönyörködtető, design csomagolásban - így különleges ajándéknak is kiváló. 



A Balada Coffee Kopi Luwak legfontosabb jellemzői

  • Szemes, frissen pörkölt kávé
  • 100% Arabica
  • A legexkluzívabb és legértékesebb cibet kávé
  • Cseh pörkölőüzemből származik
  • Design csomagolás - a kávé szerelmeseinek luxus ajándékként is adható
  • Fűszeres íz csokoládés-karamellás jegyekkel


Káva Balada Coffee Kopi Luwak 100g


Miből lesz a cibet kávé?

A Kopi Luwak cibet kávé a világ egyik legértékesebb és legexkluzívabb kávéja, amely az árában is tükröződik. Szeretnéd tudni, miért van ez így? A kávébabnak át kell haladnia egy kis ragadozó, a cibetmacska emésztőrendszerén (az indonéz Luwakból). A cibetmacska csak a legkiválóbb kávészemeket választja ki, amelyeket megesz, majd kiürít. A cibetmacska emésztőrendszerében a szemek gyomorsavnak és enzimeknek vannak kitéve, amelyek a kávébabra gyakorolt hatásuk révén megváltoztatják az ízüket. A bélrendszerből való távozás után a kávét összegyűjtik, tisztítják, mossák, majd szárítják és tárolják. A pörkölés után a szemek mágikus illatúak és finom ízűek lesznek, éppen, mint a Balada Coffee Kopi Luwak kávé.



Paraméterek

Mennyiség

Darabszám 1 db

Kávéforma

Kávé típusa Szemes

Kávé típusa

Kávé fajtája 100% Arabica
Származási hely Indonézia
Pörkölés helye Cseh Köztársaság

Tömeg

Csomag tömege 100 g
Kód:  BCKLU001
Termékszám:  B001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05