Oldal frissítése

BABYLISS ST492E

Szuper ár
30 690 Ft

BABYLISS ST492E

Szeretnéd, ha otthoni hajmosás után is úgy nézne ki a hajad, mintha a fodrásztól jöttél volna? Akkor itt az ideje, hogy beszerezz egy hajvasalót a felkapott BABYLISS gyártótól. A tökéletesen formázott hajat a a széles hőmérséklet-tartománnyal érheted el 150 és 230 °C között, amelynek köszönhetően a hajvasaló az egyénre szabva, a haj állapotának megfelelően ápolja a hajat. Gyengéd ápolással érhető el a kívánt frizura, amelynek fényt és formát kölcsönöz. A vasaló által nyújtott teljesítmény 67 W, így gyorsan üzemkész lesz, azaz 30 s alatt. A vasalófelület kerámia felülete könnyedén csúszik a hajon, és így nem kell nagy erőfeszítéseket tenned, amikor formázod a hajad. Pontosan olyan lesz a frizurád, amilyennek szeretnéd. A lapok szélessége 39 mm.

Hajvasaló BABYLISS ST492E Oldalnézet
Hajvasaló BABYLISS ST492E Jellemzők/technológia

A közismert BABYLISS ST492E hajvasaló fontosabb tulajdonságai

  • A közismert BABYLISS hajvasaló leegyszerűsíti a mindennapi frizurakészítést
  • Bemelegedési idő mindössze 30 s
  • A lapok szélessége 39 mm
  • A gőzzel történő vasalás kíméletes és hatékony hajformázást tesz lehetővé
  • Automatikus kikapcsolás funkcióval és a működést jelző fénnyel is felszerelték
  • A kényelmes használatot a rugalmas kábel biztosítja, amelynek hossza 2,5 m

A híres BABYLISS hajegyenesítő és megnyerő funkciói

A gőz gondoskodik arról, hogy a hajformázás hatékony és gyors legyen. A haj már első pillantásra is puhának és természetesen egészségesnek tűnik, ugyanis a gőzzel való vasalás rendkívül kíméletes a hajhoz. Ha te is azon emberek közé tartozol, akik bizonytalanok abban, hogy kihúzták-e a készüléket a konnektorból, imádni fogod, hogy automatikusan kikapcsol, valamint hogy fény jelzi a működését. A jól ismert BABYLISS hajvasaló remek választás azok számára, akik tökéletes frizurát szeretnének elérni kíméletes módon.

Könnyű kezelni és működtetni

A híres BABYLISS hajegyenesítő remek partner, és segítségével könnyedén formázhatod az összes hajtípust. A híres BABYLISS hajegyenesítő lenyűgöző látvány nagyszer kialakításával. A csodálatos fekete színe remek összhangban van a készülék designjával.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Flexibilis kábel
Lapok szélessége 39 mm
Max. hőmérséklet 230 °C
Min. hőmérséklet 150 °C
Teljesítmény 67 W
Bemelegedési idő 30 s

Funkciók

Kijelző Kijelző nélküli
Funkciók Gőzölős, Hőmérséklet-szabályozás, Működést jelző fény, Automatikus kikapcsolás

Egyéb

Kábel hosszúsága 2,5 m
Szín Fekete
Kód:  BABZV392
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ST492E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05