Oldal frissítése

BABYLISS ST298E

5 6 értékelés
Szuper ár
17 890 Ft

BABYLISS ST298E

Szeretnéd, ha otthoni hajmosás után is úgy nézne ki a hajad, mintha a fodrásztól jöttél volna? Ez esetben szükséged van egy hajvasalóra az ismert BABYLISS gyártótól. A tökéletesen formázott haj titka a széles hőmérséklet-tartományban rejlik 170 és 235 °C között, amelynek köszönhetően a hajvasaló a haj minőségének megfelelően, egyéni igények szerint ápolja a hajat. A hajhoz kíméletes, ugyanakkor gondoskodik a megfelelő formáról, csillogásról és arról, hogy a frizura erőt sugározzon. A vasaló kerámia felülete zökkenőmentesen csúszik a hajon, és így kevesebb mozdulat is elég ahhoz, hogy megformázd a hajad. A frizurád úgy néz majd ki, ahogy azt megálmodtad. A lapszélesség 25 mm.

Hajvasaló BABYLISS ST298E ...
Hajvasaló BABYLISS ST298E ...

A népszerű BABYLISS ST298E hajvasaló legfontosabb tulajdonságai

  • A népszerű BABYLISS hajvasaló úgy ápolja a hajad, mint egy fodrászszalonban szokás
  • A vasalólapok szélessége: 25 mm
  • A gyors felfűtést nagy teljesítményű fűtőegység garantálja
  • Automatikus kikapcsolás funkcióval is felszerelték
  • A könnyedén leolvasható kijelző mutatja a szükséges információkat
  • A kábel hosszúsága: 3 m

A híres BABYLISS hajvasaló és jól kihasználható funkciói

A nagy teljesítményű fűtőegység biztosítja, hogy a hajvasaló rövid idő alatt üzemi hőmérsékletűre melegedjen. Ha te is beletartozol abba a csoportba, akik nem biztosak abban, hogy a készüléket kihúzták-e dugaljból, értékelni fogod a vasaló automatikus kikapcsolását. Az ismert BABYLISS hajvasaló kiváló megoldás azok számára, akiknek lényeges szempont, hogy kíméljék a hajszálakat, ugyanakkor tökéletes legyen a frizurájuk.

Könnyű kezelni és működtetni

A híres BABYLISS hajvasaló remek választást minden hajtípusra. A népszerű BABYLISS hajvasaló kinézete abszolút megkapó. A csodálatos fekete színe gyönyörködteti a szemet.

Paraméterek

Tulajdonságok

Lapok szélessége 25 mm
Max. hőmérséklet 235 °C
Min. hőmérséklet 170 °C

Funkciók

Kijelző Háttérvilágítású kijelző
Funkciók Gyors felfűtés, Hőmérséklet-szabályozás, Automatikus kikapcsolás

Egyéb

Kábel hosszúsága 3 m
Szín Fekete
Kód:  BABZV590
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ST298E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05