Oldal frissítése

BABYLISS ST250E

5 2 értékelés
15 290 Ft

BABYLISS ST250E

Minden vágyad egy olyan hajkorona, ami szép, fényes és egészséges? Pontosan ezt érheted el egy hajvasalóval a közismert BABYLISS gyártótól. A tökéletesen formázott hajat a a széles hőmérséklet-tartománnyal érheted el 180 és 230 °C között, amelynek köszönhetően a hajvasaló az egyénre szabva, a haj állapotának megfelelően ápolja a hajat. Rendkívül kíméletes a hajhoz, gondoskodik az ápolásáról, csillogást és erőt kölcsönöz neki. Bemelegedési ideje 30 s, így szinte pillanatok alatt üzemkész lesz. A vasaló kerámia felülete zökkenőmentesen csúszik a hajon, így nem kell annyit mozdulatot tenned hajformázás közben. A frizurád úgy néz majd ki, ahogy azt megálmodtad. Tartós titán minden hajtípushoz remek választás, legyen szó vékony szálú, finom hajról, vagy vastag szálú, göndör tincsekről. A titán jó megítélés alá esik a szakemberek körében, leginkább elismert felületek táborát erősíti. Azon túl, hogy gyorsan felmelegszik, a hőleadása is kiváló, ez pedig a haj egyszerűbb, könnyebb vasalását eredményezi. A lapok szélessége 25 mm.

Hajvasaló BABYLISS ST250E Oldalnézet
Hajvasaló BABYLISS ST250E Képernyő

A közismert BABYLISS ST250E hajvasaló legfontosabb jellemzői

  • A jól ismert BABYLISS hajvasaló úgy ápolja a hajad, mint egy fodrásznál szokás
  • Az idő, amennyi alatt a készülék meleg lesz mindössze 30 s
  • A lapok által kínált szélesség: 25 mm
  • A biztonságos használatot segítő fényjelzéssel rendelkezik
  • A tápkábel hossza 2 m

A híres BABYLISS hajegyenesítő és hasznos funkció

Azt az információt, hogy a készülék használatra kész, fényjelzés mutatja. A neves BABYLISS hajvasaló nagyszerű választás azoknak, akik szeretnék, ha tökéletes lenne a frizurájuk, és ezt kíméletes módon akarják elérni.

Hajvasaló BABYLISS ST250E Oldalnézet

Kezelése és működtetése könnyű

Az ismert BABYLISS hajegyenesítő segítségével könnyedén megformázhatod még a rakoncátlan hajtincseket is. A jól ismert BABYLISS hajegyenesítő szuperül néz ki. A csodálatos fekete szín mindenkire jó benyomást tesz.

Paraméterek

Tulajdonságok

Vasalófelület anyaga Kerámia, Titán
Lapok szélessége 25 mm
Max. hőmérséklet 230 °C
Min. hőmérséklet 180 °C
Bemelegedési idő 30 s

Funkciók

Kijelző Kijelző nélküli
Funkciók Hőmérséklet-szabályozás, Működést jelző fény

Egyéb

Kábel hosszúsága 2 m
Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország
Kód:  BABZV927
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ST250E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15