Oldal frissítése

BABYLISS ST240E

5 1 értékelés
12 990 Ft

BABYLISS ST240E

Szalonminőségű frizurát szeretnél otthoni körülmények között is? Pontosan ebben segít ez a hajegyenesítő a népszerű BABYLISS gyártótól. A tökéletesen formázott haj titka a széles hőmérséklet-tartományban rejlik 180 és 230 °C között, amelynek köszönhetően a hajegyenesítő az egyénre szabva, a haj állapotának megfelelően ápolja a hajat. Gyengéd ápolással érhető el a kívánt frizura, amelynek fényt és formát kölcsönöz. A vasaló által kínált teljesítmény 41 W, így gyorsan üzemkész lesz, azaz 30 s alatt. A vasaló kerámia felülete könnyedén csúszik a hajon, így kevesebb mozdulat is ugyanahhoz az eredményhez vezet. A frizurád pont úgy néz majd ki, amilyennek elképzelted. A tartós titán felület minden hajtípusra javasolt, mindegy, hogy vékony hajszálakkal, vagy dús, vastag fürtökkel áldott meg a sors. A titánt nagyra értékelik, a leginkább elismert vasalófelületek közé tartozik. Kiváló hővezetés jellemzi, és villámgyorsan felmelegszik, ami kényelmesen kiegyenesített hajat eredményez. A lapszélesség: 25 mm.

Hajvasaló BABYLISS ST240E ...
Hajvasaló BABYLISS ST240E ...

A jól ismert BABYLISS ST240E hajvasaló fontosabb jellemzői

  • A jól ismert BABYLISS hajvasaló olyan frizurát biztosít, mintha egy fodrász készítette volna el
  • Bemelegedési idő mindössze 30 s
  • A lapok által kínált szélesség: 25 mm
  • Az automatikus kikapcsolás funkció, valamint a működést jelző fény sem hiányzik róla
  • Kényelmes használat a rugalmas kábelnek köszönhetően, amelynek hossza 2 m

A közismert BABYLISS hajvasaló és hasznos funkció

Ha te is beletartozol abba a feledékeny csoportba, akik nem szokták tudni visszaidézni, hogy ha befejezték, amit csinálnak, kihúzták-e a készüléket a konnektorból, értékelni fogod a vasaló automatikus kikapcsolását, illetve a praktikus, működést jelző fényjelzést. A jól ismert BABYLISS hajvasaló remek választás azok számára, akiknek rendkívül fontos, hogy hajuk tökéletes legyen, de a hajformázást kíméletes módon valósítsák meg.

Hajvasaló BABYLISS ST240E ...
Hajvasaló BABYLISS ST240E ...

Könnyű kezelés és használat

A jól ismert BABYLISS hajvasaló minden hajtípust könnyedén megszelídít. A népszerű BABYLISS hajsimító designja le fog nyűgözni. A csodálatos fekete színe csodásan kiegészíti a készülék megjelenését.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Flexibilis kábel
Vasalófelület anyaga Kerámia, Titán
Lapok szélessége 25 mm
Max. hőmérséklet 230 °C
Min. hőmérséklet 180 °C
Teljesítmény 41 W
Bemelegedési idő 30 s

Funkciók

Kijelző Kijelző nélküli
Funkciók Hőmérséklet-szabályozás, Működést jelző fény, Automatikus kikapcsolás

Egyéb

Kábel hosszúsága 2 m
Szín Fekete
Kód:  BABZV958
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ST240E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15