Oldal frissítése

BABYLISS ST089E

10 890 Ft

BABYLISS ST089E

Minden vágyad egy olyan hajkorona, ami szép, fényes és egészséges? Pontosan ebben lesz segítségedre ez a hajegyenesítő az ismert BABYLISS gyártótól. A tökéletesen formázott haj titka a széles hőmérséklet-tartományban rejlik 200 és 230 °C között, amelynek köszönhetően a hajsimító a haj minőségének megfelelően, egyéni igények szerint ápolja a hajat. Kíméletesen adja meg a hajszálaknak a kívánt formát, erőt és fényt. A vasaló által nyújtott teljesítmény 40 W, így néhány másodperc alatt készenléti üzemmódba kerül, azaz 30 s alatt. A vasaló kerámia felülettel rendelkezik, ami könnyedén csúszik a hajon, így nem kell annyit mozdulatot tenned hajformázás közben. A frizurád pont úgy néz majd ki, amilyennek elképzelted. A lapok szélessége 24 mm.

Hajvasaló BABYLISS ST089E ...
Hajvasaló BABYLISS ST089E ...

A híres BABYLISS ST089E hajvasaló fontosabb jellemzői

  • A közismert BABYLISS hajegyenesítő segít neked olyan frizurát készíteni, amilyenre éppen vágysz
  • A készülék felmelegedéséhez szükséges idő csak 30 s
  • A vasalólapok szélessége: 24 mm
  • Fény mutatja, hogy a készülék használatban van
  • A tápkábel hossza 2 m

A jól ismert BABYLISS hajvasaló és jól kihasználható funkciói

Azt az információt, hogy az eszköz aktív, a működést jelző fény mutatja. A jól ismert BABYLISS hajegyenesítő ideális azok számára, akiknek lényeges szempont, hogy kíméljék a hajszálakat, ugyanakkor tökéletes legyen a frizurájuk.

Hajvasaló BABYLISS ST089E ...

Könnyű kezelés és használat

A népszerű BABYLISS hajvasaló remek partner, és segítségével könnyedén formázhatod az összes hajtípust. A neves BABYLISS hajegyenesítő kiváló megjelenéssel büszkélkedhet. A csodálatos fekete színe remek összhangban van a készülék designjával.

Paraméterek

Tulajdonságok

Lapok szélessége 24 mm
Max. hőmérséklet 230 °C
Min. hőmérséklet 200 °C
Teljesítmény 40 W
Bemelegedési idő 30 s

Funkciók

Kijelző Kijelző nélküli
Funkciók Hőmérséklet-szabályozás, Működést jelző fény

Egyéb

Kábel hosszúsága 2 m
Szín Fekete
Kód:  BABZV606
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ST089E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15