Oldal frissítése

BABYLISS PRO Miracurl SteamTech BAB2665SE

4,9 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BABYLISS PRO Miracurl SteamTech BAB2665SE

Gyönyörű hullámok fáradtság nélkül. Ez a BaByliss PRO által gyártott automatikus hajsütővas pótolhatatlan olyanok számára, akik természetes hatású hullámokat szeretnének egy drága hajszobrász közbeavatkozása nélkül. Ez a megbízható hajsütővas, melynek maximális teljesítménye 150 W képes maga feltekerni a tincseket, így nem lesznek eltérő méretűek a hullámok. A fej átmérője 19 mm, így ez a hajsütő a szélesebbek közé tartozik. Elsősorban hosszú hajhoz és nagyobb loknik készítéséhez ajánlott. Fejének borítása kerámia, aminek hála nincsenek túlforrósodott részei, így károsodott vagy vékony hajhoz is használható. A gyors melegedési idő egy másik jó tulajdonsága. Mindössze 30 s alatt készen áll a bevetésre. A hibátlan hajkoronához mindig az adott hajtípushoz megfelelő hőmérsékletet kell választanunk. A hajsütő 3 fokozattal rendelkezik, legmagasabb hőmérséklete pedig 230 °C. Fontos, hogy finomabb haj esetén alacsonyabb hőfokot, míg sűrűbb hajra magasabb hőfokot válasszunk.

A(z) BABYLISS PRO Miracurl SteamTech BAB2665SE hajsütővas lényegesebb jellemzői

  • Automata hajsütővas a tökéletes hullámokért
  • Anyaga: Kerámia
  • Legmagasabb hőmérséklete: 230 °C
  • Választható hőfokok száma: 3
  • Melegedési idő: 30 s
  • Nyugalmi állapotban automatikusan kikapcsol
  • Egyszerű és könnyű használat

A(z) BABYLISS PRO Miracurl SteamTech BAB2665SE hajsütővas biztonságos használata

Az automatikus kikapcsolás funkcióval megelőzhetők a véletlen tűzesetek, mert a gép bizonyos idő elteltével saját magától kikapcsol. A(z) 2,7 m hosszú tápkábel komfortos használatot biztosít. Ezzel a hajsütővel nem kell a konnektor mellett állnod. Ízléses formája már csak hab a tortán.

Paraméterek

Típus

Típus Automata

Tulajdonságok

Anyag Kerámia
Bemelegedési idő 30 s
Teljesítményfelvétel 150 W
Hőmérséklet fokozatok száma 3
Max. hőmérséklet 230 °C
Kábel hosszúsága 2,7 m
Átmérő 19 mm

Működés és kiegészítők

Működés és kiegészítők Automatikus kikapcsolás

Szín

Szín Ezüst
Kód:  BABKUL06
Termékszám:  BAB2665SE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15