Oldal frissítése

Babyliss Pro BAB5586GE

1,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Babyliss Pro BAB5586GE

Fontos, hogy hajkoronád mindig tökéletes legyen? A híres BaByliss PRO gyártó által gyártott hajszárító remek választás ehhez. A hajszárítás többé már nem veszi igénybe a hajat. Szuper hajszárító, amely remek funkciókkal büszkélkedhet, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárító nagy teljesítményű motort kapott, amelynek az élettartama hosszú, teljesítményfelvétele pedig: 1800 W. 2 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 3 hőmérséklet-fokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását. A csomagban található többek között egy koncentrátor. Az átgondolt kialakításnak köszönhetően a styling szűkítő erős légáramlatot biztosít, így lehetővé teszi, tincsről tincsre haladva formázd a frizurát, anélkül, hogy szétfújnád a frizura többi részét.

A népszerű Babyliss Pro BAB5586GE hajszárító legfontosabb előnyei

  • A közkedvelt BaByliss PRO hajszárító gyönyörű hajat biztosít
  • Az ionizátor gondoskodik arról, hogy hajad csodás legyen
  • Rendkívüli erejű motor, amelynek a teljesítményfelvétele: 1800 W
  • 2 sebességfokozattal büszkélkedhet, és 3 hőmérsékletfokozat található rajta
  • A frizura végső rögzítéséhez kiválaszthatod a hideg levegőt is
  • A csomag részét képezi többek között egy koncentrátor
  • A kábel mérete: 2,7 m
  • Színe: fekete

Ionok a sima és puha hajért

A közkedvelt BaByliss PRO hajszárító nemcsak remekül néz ki, de kiváló funkcióival is lenyűgöz A tökéletes frizura első számú lépése a hajszárítás, így sima alapod lesz a későbbi göndörítéshez vagy hajvasaláshoz. A közismert BaByliss PRO hajszárító az ionizátronak köszönhetően sima és egészséges hajat biztosít. Az ionizátoros hajszárító a negatív töltésű ionok elvén alapul amelyek óvják a hajat a száradástól és a göndörödéstől, miközben hidratálják is egyben. A haj fényes, puha és természetesen szép marad. Befejező lépésként használd a hideg levegő gombot, amely rögzíti a frizurát anélkül, hogy túlmelegítené a hajszálakat.

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 800 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 2,7 m
Tartozékok Koncentrátor

Szín

Szín Fekete
Kód:  BABFV610
Termékszám:  BAB5586GE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15