Oldal frissítése

BABYLISS PRO BAB3500E

65 390 Ft

BABYLISS PRO BAB3500E

Szeretnél olyan hajat, mintha most jöttél volna ki a fodrásztól? Ez esetben vásárolj egy hajvasalót az ismert BaByliss PRO gyártótól. A káprázatos frizura titka a digitális hőmérséklet-szabályozás 150 és 230 °C között, amelynek köszönhetően a hajsimító az egyénre szabva, a haj állapotának megfelelően ápolja a hajat. Kíméletesen adja meg a hajszálaknak a kívánt formát, erőt és fényt. Teljesítménye 45 W, amelynek hála rövid idő alatt felmelegszik, azaz 60 s alatt. A tartós titán minden hajtípushoz megfelelő választás, mindegy, hogy vékony szálú, vagy dúsan göndör. A titán rendkívül elismert a szakemberek körében, a legkeresettebb vasalófelületek közé tartozik. Azon túl, hogy gyorsan felmelegszik, a hőleadása is kiváló, ami egyszerűbbé és könnyebbé teszi a haj kivasalását. A lapok szélessége: 31 mm.

Hajvasaló BABYLISS PRO BAB3500E ...
Hajvasaló BABYLISS PRO BAB3500E ...

Az ismert BABYLISS PRO BAB3500E hajvasaló legfontosabb előnyei

  • A jól ismert BaByliss PRO hajvasaló szalonképes frizurát garantál neked
  • Digitális hőmérséklet-szabályozás
  • A készülék által kínált hőmérséklet-tartomány: 150 és 230 °C között
  • Az idő, amennyi alatt a készülék meleg lesz mindössze 60 s
  • A lapok szélessége: 31 mm
  • Az ionos BaByliss PRO hajvasaló segít sima és fényes frizurát készíteni
  • A hőálló alátét védi a bútorokat, illetve a fürdőszobában lévő berendezéseket
  • Loknikat is kialakíthatsz a segítségével
  • Az információk megjelennek a kijelzőn
  • Kábelhossz: 2,7 m
  • A biztonsági retesz praktikus a tároláshoz
  • Hideg marad a lapok vége a könnyű formázásért és a nagyobb biztonságért
  • A népszerű BaByliss PRO hajvasaló súlya 1400 g

A közismert BaByliss PRO hajvasaló és figyelemre méltó funkciói

A hajegyenesítő negatív ionok generálására is képes, amely gondoskodik a sztatikus elektromosság csökkentéséről. Az innovatív, lebegő lapok szabályozzák, hogy mekkora nyomás legyen a tincsen, így megakadályozható a hajszálak károsodása. Ugyanakkor, nem kell aggódnod amiatt sem, hogy törni fog a hajad. Ez a hajegyenesítő pillanatok alatt hajsütővassá alakítható, így különböző típusú frizurákat csinálhatsz egyedi elképzeléseid szerint. A precíz hajvasalásra, és gyönyörű fürtök kialakítására készült. A közismert BaByliss PRO hajvasaló nagyszerű eszköz azok számára, akik tökéletes frizurát szeretnének elérni gyengéd formázással.

Hajvasaló BABYLISS PRO BAB3500E ...
Hajvasaló BABYLISS PRO BAB3500E ...

Könnyű kezelés és használat

A neves BaByliss PRO hajsimító segítségével könnyedén megformázhatod még a rakoncátlan hajtincseket is. Rendelkezik egy biztonsági retesszel, amely a vasalólapok rögzítésére szolgál. Ezt az előnyt a tárolás során értékelni fogod. A praktikus hideg vége gondoskodik ujjaid biztonságáról a hajformázás során. Nem kell aggódnod az égési sérülések miatt. A hajvasaló hálózati tápellátással büszkélkedhet, így nem kell aggódnod amiatt, hogy használat közben lemerül. A hajvasaló beépített újratölthető akkumulátorral büszkélkedhet, ami sokkal kényelmesebbé teszi a hajformázást. A közismert BaByliss PRO hajegyenesítő szuperül néz ki. A csodálatos fekete színt mindenki imádni fogja.

Az ismert BaByliss PRO hajegyenesítő csomagjából nem hiányoznak a jobbnál jobb kiegészítők

A hajvasaló mellett a következőket is tartalmazza a csomag: hőálló alátét. A hőálló alátétnek köszönhetően mind a vasaló mind a bútorok biztonságban lesznek a hajformázás folyamata alatt. A vasaló használata rendkívül kényelmes, ugyanis a kábel hossza 2,7 m. Teret ad a kreativitásra a frizurával kapcsolatban, a kábel nem fog meggátolni semmiben. A súlya 1400 g.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Biztonsági zár, Hideg csúcs, Mozgó simítólapok
Lapok szélessége 31 mm
Max. hőmérséklet 230 °C
Min. hőmérséklet 150 °C
Hőmérséklet szabályozás Digitális
Teljesítmény 45 W
Bemelegedési idő 60 s

Funkciók

Kijelző LED kijelző
Funkciók Hőmérséklet-szabályozás, Ondolálásra is alkalmas, Ionizálás

Tápellátás

Tápegység típusa Hálózati

Egyéb

Kábel hosszúsága 2,7 m
Kiegészítők Hőálló alátét
Szín Fekete

Méret & súly

Tömeg 1 400 g

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  BABzeh24
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BAB3500E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10