Oldal frissítése

Babyliss PRO BAB3091BKTE Black Titanium

5 1 értékelés
48 890 Ft

Babyliss PRO BAB3091BKTE Black Titanium

Szeretnél olyan hajat, mintha most jöttél volna ki a fodrásztól? Pontosan ebben lesz segítségedre ez a hajegyenesítő a népszerű BaByliss PRO gyártótól. A rendelkezésre álló hőfokok száma: 5 hőfokozat. A tökéletesen formázott haj a széles hőmérséklet-tartománnyal érhető el 150 és 230 °C között, amelynek köszönhetően a hajvasaló az egyénre szabva, a haj állapotának megfelelően ápolja a hajat. Rendkívül gyengéden ápol, ezáltal megadja a hajnak a kívánt formát, erőt és fényt. Teljesítménye 45 W, így gyorsan üzemkész lesz. Az összes hajtípusra használható a tartós titán felület, mindegy, hogy vékony szálú, vagy dúsan göndör. A szakemberek nagyra értékelik a titánt, a legfelkapottabb felületek közé tartozik. Remek hővezető, és gyorsan felmelegszik, amitől a hajvasalás könnyebb és egyszerűbb lesz. A lapok szélessége: 28 mm.

Hajvasaló Babyliss PRO BAB3091BKTE Black Titanium ...
Hajvasaló Babyliss PRO BAB3091BKTE Black Titanium ...

Az ismert Babyliss PRO BAB3091BKTE Black Titanium hajvasaló leglényegesebb tulajdonságai

  • Az ismert BaByliss PRO hajvasaló szalonképes frizurát garantál neked
  • Hőfokozatok száma: 5
  • A lapszélesség: 28 mm
  • Az ionos BaByliss PRO hajvasaló remek választás a tökéletesen sima és fényes frizura elkészítéséhez
  • Gyorsan felmelegszik, hála a nagy teljesítményű fűtőegységnek
  • Lehetőséged van loknik létrehozására is
  • Az automatikus kikapcsolás és a működést jelző fény hozzájárul a biztonságos használathoz
  • Kényelmes használat a rugalmas kábellel , amelynek hossza 2,7 m
  • A védőtok a tárolásra szolgál

A jól ismert BaByliss PRO hajsimító és figyelemre méltó funkciói

A hajvasaló képes negatív ionokat generálni, amely gondoskodik a sztatikus elektromosság csökkentéséről. A nagy teljesítményű fűtőegység biztosítja, hogy a hajsimító rövid idő alatt üzemi hőmérsékletűre melegedjen. Ezt a hajvasalót könnyedén az igényeidhez igazíthatod, és pillanatok alatt hajsütővassá alakíthatod. Úgy készült, hogy egyszerre legyen alkalmas precíz hajvasalásra az irodai megjelenéshez, és loknik készítésére a báli ruhádhoz. Ha te is beletartozol abba a feledékeny csoportba, akik nem biztosak abban, hogy a művelet befejezése után ki lett-e húzva a készülék a konnektorból, imádni fogod, hogy fény mutatja a működését, valamint használat után automatikusan kikapcsol. A neves BaByliss PRO hajegyenesítő remek választás azoknak, akik szeretnék, ha tökéletes lenne a frizurájuk, és ezt kíméletes módon akarják elérni.

Hajvasaló Babyliss PRO BAB3091BKTE Black Titanium ...
Hajvasaló Babyliss PRO BAB3091BKTE Black Titanium ...

Elégedett leszel azzal, hogy a működtetése és a kezelése is egyszerű

A neves BaByliss PRO hajegyenesítő remek partner, és segítségével könnyedén formázhatod az összes hajtípust. A hajvasaló klasszikus hálózati tápegységről működtethető, ami folyamatos működést biztosít. A hajvasalóba beépített akkumulátort tett a gyártó, amely még inkább leegyszerűsíti a hajformázás. A közismert BaByliss PRO hajvasaló szuperül néz ki. A csodálatos fekete és arany szín mindenkire jó benyomást tesz.

A népszerű BaByliss PRO hajvasaló csomagjából nem hiányoznak a jobbnál jobb kiegészítők

A hajvasaló mellett a következőket is tartalmazza a csomag: védőtok. Használaton kívül a vasalót, a védőtok segítségével rögzíthető, amely nemcsak a tárolásra használható ki. Minden helyzetben számíthatsz a vasaló kényelmes kezelésére, mivel a kábelhosszúság 2,7 m. Teljes szabadságot élvezhetsz, miközben formázod a hajad, a kábel nem akadályozza, hogy csodás frizurát készíts.

Hajvasaló Babyliss PRO BAB3091BKTE Black Titanium ...

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Flexibilis kábel
Lapok szélessége 28 mm
Max. hőmérséklet 230 °C
Min. hőmérséklet 150 °C
Hőmérséklet fokok száma 5
Teljesítmény 45 W

Funkciók

Kijelző Kijelző nélküli
Funkciók Gyors felfűtés, Hőmérséklet-szabályozás, Ondolálásra is alkalmas, Működést jelző fény, Ionizálás, Automatikus kikapcsolás

Tápellátás

Tápegység típusa Hálózati

Egyéb

Kábel hosszúsága 2,7 m
Kiegészítők Védőtok
Szín Fekete, Arany

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  BBLZV960
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BAB3091BKTE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20