Oldal frissítése

BaByliss PRO BAB2666E

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BaByliss PRO BAB2666E

Romantikus hullámok fáradtság nélkül. A(z) BaByliss PRO műhelyében készült csipeszes hajsütővas elengedhetetlen azok számára, akik csodás hajfürtöket szeretnének de nincs kedvük fodrászhoz menni. Ez a hajsütővas melynek max. teljesítménye 100 W csipeszes alakjáról ismerhető fel. A csipesszel könnyebb megfogni a hajat, így nem lesznek eltérő méretűek a hullámok. A fej felülete kerámia, aminek köszönhetően nincsenek túlforrósodott részei, így nagyon kíméletes a hajhoz. A rövid bemelegedési idő egy másik bizalomgerjesztő tulajdonsága. A(z) BaByliss PRO BAB2666E lényegében 30 s elteltével használatra kész. A kifogástalan hajkoronához a hajunk aktuális állapotához és típusához optimális hőmérsékletet kell választanunk. A(z) BaByliss PRO hajsütővas 3 hőmérséklet fokozattal rendelkezik, legmagasabb hőmérséklete pedig 230 °C. Fontos, hogy gyengébb hajra alacsonyabb hőfokot, míg keményebb hajra magasabb hőfokot válasszunk.

A(z) BaByliss PRO BAB2666E hajsütővas legfőbb tulajdonságai

  • BaByliss PRO csipeszes hajsütővas a gyönyörű hullámokért
  • Anyaga: kerámia
  • Maximális hőmérséklete: 230 °C
  • Hőmérséklet fokozatot száma: 3
  • Felmelegedési idő: 30 s
  • Automatikus kikapcsolás funkció
  • Könnyű használat
  • Vezetékének hossza: 2,7 m

A(z) BaByliss PRO BAB2666E hajsütővas hasznos funkciói

Automatikus kikapcsolás funkcióval is bír, így nem probléma ha elsietsz otthonról. A(z) 2,7 m hosszú kábel semmiben sem fog korlátozni. Ezzel a hajsütővel a szoba bármelyik sarkában elkészítheted a frizurád. Elegáns formája már csak hab a tortán.

Paraméterek

Típus

Típus Csipeszes

Tulajdonságok

Anyag Kerámia
Bemelegedési idő 30 s
Teljesítményfelvétel 100 W
Hőmérséklet fokozatok száma 3
Max. hőmérséklet 230 °C
Kábel hosszúsága 2,7 m

Működés és kiegészítők

Működés és kiegészítők Automatikus kikapcsolás

Szín

Szín Fekete
Kód:  BABKV416
Termékszám:  BAB2666E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10