Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BABYLISS G947E

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BABYLISS G947E

A Babyliss G947E IPL szőrtelenítő hatékonyan és fájdalommentesen távolítja el a szőrszálakat a test minden részéről, beleértve az arcot is. Nem szükséges amiatt aggódnod, hogy nem a megfelelő bőrtípusba tartozol, mert ez az eszköz I-V fototípust kínál, amelyhez 5 fokozatú villanás erősséget állíthatsz be. A kis érintésérzékelők figyelnek, hogy helyesen alkalmazd a készüléket a bőrre. A szőrtelenítő  hosszú élettartamáról egy minőségi Quartz Technology Lifetime lámpa gondoskodik, amely képes akár 300 000 villanás generálására is. A villanóablak egyszerre 3 cm2 bőrt ér. A különleges fejnek köszönhetően a szőrtelenítőt használhatod az arc területén, különösen az orcákon, az állon és a felső ajkakon. A Babyliss IPL epilátor kompakt és igazán könnyű, az ergonomikus fogantyúval pedig jó fogást biztosít. A készülék hálózatról működik, így nem szükséges újratölteni azt a használatot követően.

A Babyliss G947E PIL szőrtelenítő főbb jellemzői

  • Tartós szőrtelenítés
  • Klinikailag igazolt hatékonyság
  • 5 fototípushoz alkalmas
  • A szőrtelenítés az egészségre ártalmatlan
  • A Babyliss G947E IPL szőrtelenítő minden testrészre ideális, beleértve az arcot is
  • A Quartz Technology Lifetime lámpa élettartama akár 300 000 villanás
  • Kúpos fej az arcra a nehezen hozzáférhető területek precíz kezeléséhez
  • A kezelési idők a következők: láb - 10 perc, bikinivonal - 1 perc, hónalj - 2 perc
  • Hálózatról működik, így nem kell a lemerült akkumulátor miatt aggódnod

A Babyliss G947E IPL szőrtelenítővel búcsút inthetsz a szőrszálaknak

Mindössze 20 percre van szükséged a szőrtelenítéshez ezzel az egyedülálló készülékkel. A láb kezelése 10 percet vesz igénybe, a hónalj területe 2 percig tart, míg a bikinivonal csupán 1 perces. A Babyliss G947E IPL szőrtelenítő ideális férfiak és nők számára egyaránt, a bőrszín-felismerésnek hála maximálisan gyengéd a bőrrel. A villanófényes szőrtelenítés alapja az impulzus fénykibocsátás, amely a szőrtüszőben található melaninra összpontosít. A villanófény után a szőrtelenítés teljesen fájdalommentes, a fény pedig megakadályozza a további szőrnövekedést. Az eredmény sima, szőrtelen bőr. 

Csomag tartalma:
1 darab Babyliss G947E IPL szőrtelenítő
1 kúp alakú fej az arcra
1 tápkábel

Paraméterek

Típus

Típus IPL

Tulajdonságok

Üzemmódok száma 3
Kód:  BABLI947
Termékszám:  G947E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10