Oldal frissítése

Babyliss G935E

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Babyliss G935E

A szőrtelenítés ma már szinte minden nő életének része. De mit tegyenek azok, akik ki nem állhatják az epilálást? Miért kell, hogy a fájdalom a szőrtelenítés velejárója legyen? Ennek ezennel vége, mivel a BaByliss szőrtelenítővel tökéletes eredményt kapsz fájdalom és az egészségkárosodás veszélye nélkül. Zavarnak azok a szőrszálak, amelyek olyan helyeken nőnek, ahol másoknak ez nem okoz problémát? A megoldás a BaByliss tartós szőrtelenítő.

Főbb jellemzői

  • Az IPL technológia a fényimpulzusok elvén alapul
  • Quartz Technology Lifetime lámpa
  • A lámpa élettartama 200 000 villanás
  • Precíziós szűkítő az arc, az áll, a felső ajak feletti rész kezelésére
  • Kezelési idő: láb 10 perc, bikinivonal 2 perc, hónalj 1 perc
  • Gliss mód az automatikus impulzus átvitelhez
  • Internetkapcsolat

Gliss mód

A Quartz Technology Lifetime lámpa a tartós szőrtelenítő hosszú élettartamáért felel és az IPL technológiának köszönhetően, amely a fényimpulzusok elvén alapul, 10 perc alatt végezhetsz a láb, 2 perc alatt a bikinivonal és egy perc alatt a hónalj kezelésével, az eredmény pedig mindig tökéletes lesz. A kezelőfejben található lámpa villanásai kíméletesen távolítják el a bőrről a szőrszálakat. A Gliss módban nem kell az impulzusokat egyesével, manuálisan küldeni, hiszen az automatikus program gondoskodik erről.

Fájdalommentes szőrtelenítés a test minden részén

A szőrtelenítő fájdalommentesen szabadít meg a szőrszálaktól nemcsak a hónaljon és a bikinivonalon, hanem az arcon is, ahol a szőrszálak a legnagyobb problémát jelentik. A szőrtelenítés minden bőrtípuson végrehajtható (fototípus I-V) és a speciális szűkítőnek köszönhetően már az arc, az áll vagy a felső ajak feletti rész szőrtelenítése miatt sem kell aggódnod.

Paraméterek

Típus

Típus IPL

Tulajdonságok

Tápellátás

Tápellátás Elektromos hálózat
Kód:  EAT3125h
Termékszám:  G935E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15