Oldal frissítése

Babyliss G824E

1,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Babyliss G824E

Ez a karcsú, könnyű Babyliss epilátor fájdalommentes epilálást biztosít a test minden részén. Végre megszabadulhat testszőrétől a sima és puha bőrért. A készülék szárazon és zuhanyzás vagy fürdés közben is használható, a még gyengédebb epilálás érdekében. A meleg víz lényegesen megkönnyíti az epilálást, hiszen a bőr pórusai és a hajhagymák elernyednek, így a szőrtelenítés szinte fájdalommentes, sokkal gyorsabb és hatékonyabb. A csomagban található egy levehető epiláló fej érzékenyebb testrészekhez, mely 12 csipesszel és két masszázshengerrel rendelkezik.

Legfontosabb jellemzők

  • System 2 forgatható epilátorfejek
  • Levehető fej az érzékeny területek szőrtelenítéséhez
  • 2 masszázs henger
  • 2 sebesség
  • Intenzív fény

Egy csapásra

A szabadalmaztatott epiláló rendszer a tökéletes szőrtelenítést biztosítja a lehető legrövidebb idő alatt. A készülék 72 csipesszel van felszerelve, melyek gyorsan eltávolítják a 0,5 mm-nél hosszabb szőrszálakat. A masszászhengerek segítenek a kényelmes és fájdalommentes szőrtelenítésben, bőr irritáció nélkül.

A csomag tartalma:

Védőburkolat
Tisztító kefe
Kozmetikai táska
Adapter

Paraméterek

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Nedves epilálás, Lemosható fej
Feltétek száma 3
Csomag tartalma Masszázs feltét

Tulajdonságok

Sebességfokozatok száma 2

Tápellátás

Tápellátás Elektromos hálózat
Kód:  SPTkn1212
Termékszám:  41006223

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20