Oldal frissítése

BaByliss G596E

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BaByliss G596E

Az elektromos epilátorok jelentős piaci részesedést értek el a szépségápolás területén az utóbbi időben. Az epilálás hosszantartó hatású szőrtelenítés, ezért a nemkívánatos szőrszálakat nem kell olyan gyakran eltávolítani. A hozzáértő BaByliss márka kompakt epilátora ergonomikus kialakítású, így jól megfogható, és nem csúszik ki a kezedből. Ellentétes forgású, dupla epilálófej rendszert használ, a 60 csipesz pedig hatékonyan elbánik minden szőrszállal. 2 sebességfokozatból választhatsz, próbáld ki, neked melyik a megfelelőbb. Kényeztesd magad a tökéletesen sima bőr kellemes érzésével - ez még sosem volt olyan könnyű, mint az új Miniliss epilátorral.

BaByliss modern elektromos epilátor

  • Dupla hatékonyság - 2 epilálófej, ellentétes forgással
  • 60 csipesz a tökéletes eredmény érdekében
  • 2 fokozatú sebességszabályozás
  • Innovatív, kényelmesen ergonomikus design
  • Könnyen karbantartható, levehető, elmosható fej
  • Külön tartozék az érzékeny testrészekhez
  • Hálózati csatlakozó

Gazdag felszereltség

A készüléken kívül egyéb praktikus darabokat is találsz a csomagban. Epilátorodat nyaraláskor magaddal viheted az utazózsákban, a védőburkolatot pedig tedd rá, hogy a fej ne rongálódjon. A gépet pillanatok alatt megtisztíthatod a mellékelt tisztítókefével. Biztosan értékeled majd az érzékeny területek szőrtelenítésére szolgáló praktikus tartozékot is, amely kíméletes a bőrhöz, és minimalizálja az irritációt. Mondj búcsút a fájdalmas epilálásnak, és bízd magad a Minilissre. Természetesen adapter is tartozik hozzá, amellyel a konnektorba csatlakoztatható.

Paraméterek

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Lemosható fej
Feltétek száma 2

Tulajdonságok

Sebességfokozatok száma 2

Tápellátás

Tápellátás Elektromos hálózat
Kód:  BAEP005
Termékszám:  G596E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15