Oldal frissítése

BaByliss G220E

12 490 Ft

BaByliss G220E

A G220E villanyborotva olyan hölgyek számára készült, akik szeretnek gondoskodni a szépségükről. A készülék gyorsan, könnyen és fájdalommentesen szabadít meg valamennyi nem kívánt szőrszáladtól. A makulátlan higiénia érdekében a borotva feje eltávolítható, és lemosható. A csomagban egy tisztító kefét is találsz, mely segít a szőrszálak és egyéb szennyeződések eltávolításában. Ergonómikus kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik majd a kezedbe. A borotvát két AA elem működteti, és 2 sebességfokozata van. Szerezd be te is ezt a praktikus borotvát, hogy bőröd gyönyörű és bársonyosan sima lehessen!

A készülék jellemzői

  • Eltávolítja a nem kívánatos szőrszálakat 
  • Hölgyek számára készült
  • Egyszerű és gyors a használata
  • A borotva feje levehető és mosható, a könnyű tisztán tartás érdekében
  • A csomagban tisztító kefét is találsz
  • Ergonomikus kialakitású
  • Hálozatról is működtethető
  • 2 sebességfokozattal rendelkezik
  • Használata után a bőröd bársonyosan puha lesz

A hölgyek szépségéért

A modern hölgyek ma már nem csak az arcuk szépségével törődnek, hanem az elegáns megjelenéssel, a magával ragadó illattal és a bőrük megjelenésével és szépségével is. Ennek érdekében nem kívánatos szőrszálak rendszeres eltávolítást igényelnek. A szőrtelenítésnek számos módja van, de a borotválás az egyik leginkább bőrbarát forma. Hála ennek a magas minőségű készüléknek, a legkisebb szőrszálakat is könnyedén és gyorsan eltávolíthatod. Használata után a bőröd fiatalos és bársonyosan puha lesz. Élvezd te is a gyönyörű, és sima bőr előnyeit, mely minden férfi tekintetét vonzza majd!

Paraméterek

Típus

Típus Női
Terület Láb, Intim részek

Terület

Terület Láb, Intim részek

Borotvarendszer

Borotva mechanizmus Rezgőkéses

Tápellátás

Tápellátás Elemes

Funkciók és tulajdonságok

Funkciók és tulajdonságok Elöblíthető, Trimmelős
Vágási hosszúság 4 mm

Szín

Szín Fehér
Kód:  BRAHSP018
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  G220E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20