Oldal frissítése

BABYLISS E837E

3,8 4 értékelés
23 890 Ft

BABYLISS E837E

Íme, a tökéletes BABYLISS E837E haj- és szakállnyíró kedvező áron, amelyet bizonyára örömmel fogadnak azok, akik gyakran és szívesen igazgatják a szakállukat és a frizurájukat. Először is, vessünk egy pillantást az extra kemény és tartós, rozsdamentes pengékre. A professzionális, 32 mm-es, mozgatható penge CMS-ből (króm-molibdén rozsdamentes acél) és a rögzített penge rozsdamentes acélból készült, amely a 3D elektrokémiai csiszolással együtt az első pillantásra biztosan bizalmat ébreszt benned.

Egy integrált fésű segít megemelni a szőrszálakat és megkönnyíti a vágást. A önkenő pengék mellett egy tároló párna található, amely minden használat után olajat juttat a pengékhez a megfelelő működés érdekében. Az olajat időnként után kell tölteni. Az összes toldat közül mindenféleképpen említésre méltó a 2 2-14 mm és 3-15 mm tartományban állítható vezetőfésű toldat, valamint egy precíziós toldat 6 beállítással (0,5-3 mm). A praktikus állványon azonban különleges, az arc-, a test- valamint az orr- és fülszőrzet nyírására alkalmas toldatokat találhatsz.

A nagyobb kényelem kedvéért a szakállnyíró vízálló és a zuhanyzóban is használható. VIGYÁZAT: A kábelt le kell választani a markolatról, mielőtt a készüléket a zuhany alatt használnád. Az akkumulátor 40 perc működést biztosít, ami elegendő a kívánt művelet végrehajtásához. A töltöttségi szintet a beépített LED kontroll-lámpa jelzi. A készülék könnyen karbantartható, ami garantálja a maximális higiéniát, erre a célra egy tisztító kefe is található a csomagban.

Paraméterek

Rendeltetés

Felhasználási terület Bajuszra, Hajra, Orrszőrzetre, Testre
Felhasználás módja Általános használat

Tulajdonságok

Kiegészítők száma 3
Pengék anyaga Acél, Rozsdamentes acél
Vágási beállítások száma 6
Működtetés Nyomógombokkal
Tartozék típusa Bajuszra, Hajra, Fülszőrre, Orrszőrre

Funkciók

Funkciók Leöblíthető fejek, Vízálló, LED töltésjelző, Hossz beállítása

Vágási hosszúság

Min. vágási hosszúság 2 mm
Max. vágási hosszúság 15 mm

Működés és tápellátás

Üzemidő 30 perc
Feltöltési idő 960 perc
Tápellátás Elektromos hálózat, Akkumulátor, Elem

Típus

Típus Férfi
Kód:  EAT6121w
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  E837E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20