Oldal frissítése

BABYLISS E826E

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BABYLISS E826E

A BABYLISS E826E haj- és szakállnyíróval minden nap tökéletesen formázhatod a szakálladat, a hajadat, valamint a nem kívánt szőrszálaidat is. A készülék több vágófejet is kínál kiváló minőségű titán borotvával, kedvező áron.

A praktikus állványban megtalálhatod, majd egyszerűen, igény szerint azonnal kicserélheted pl. a három vágási opciót (3, 5, 7 mm) nyújtó fejet, vagy pedig az öt vágási opciót (3-ról 15 mm-re) nyújtó fejet is. Emellett rendelkezésedre áll a pontosan 7 mm-es borotva is a pontos kontúrok és az egyedi motívumok létrehozásához. Az orron és a fülön található nem kívánt szőrszálak eltávolításához pedig jól fog jönni a többi mellékelt kiegészítő is, ugyanúgy, mint az utolsó - a borotváló fej az arcra.

Az egyéb funkciók közé tartozik a finom beállító gomb és a turbó funkció is. Emellett értékelni fogod a mellékelt fesűt, tisztító kefét és eredeti Babyliss olajat is, amelyet speciálisan a vágókészülékek számára terveztek - nem párolog, és nem lassítja le a borotvát sem. 

Paraméterek

Terület

Terület Arc

Típus

Típus Férfi

Rendeltetés

Felhasználási terület Bajuszra, Hajra, Orrszőrzetre
Felhasználás módja Általános használat

Tulajdonságok

Kiegészítők száma 9
Pengék anyaga Rozsdamentes acél
Működtetés Nyomógombokkal
Tartozék típusa Bajuszra, Hajra

Funkciók

Funkciók Vízálló, LED töltésjelző

Vágási hosszúság

Min. vágási hosszúság 0,5 mm
Max. vágási hosszúság 12 mm

Működés és tápellátás

Üzemidő 30 perc
Tápellátás Akkumulátor
Kód:  EAT6121s
Termékszám:  E826E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20