Oldal frissítése

BABYLISS D572DE

13 390 Ft

BABYLISS D572DE

Olyan hajat szeretnél, mintha a fodrásztól jönnél? A híres BABYLISS által gyártott hajszárító pontosan ezt nyújtja. Remek választás, mert gyengéd és kíméletes ápolást nyújt a hajnak. Ez a kiváló hajszárító jól kihasználható funkciókkal örvendeztet meg, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárító egy rendkívüli erejű motort kapott, amely hosszú élettartamot kínál, a teljesítményfelvétele pedig: 2200 W. 2 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 3 hőmérséklet-fokozat található rajta. A csomagban benne lesz többek között egy formázó kefe és diffúzor. A diffúzor gondoskodik arról, hogy a levegő egyenletesen kerüljön a tincsek közé. Utánozza a természetes száradási folyamatot, ezáltal nem lesz göndör a hajad, és nagyszerű frizurában gyönyörködhetsz majd. Speciális nyílásokkal látták el a formázó kefét, amelyeken áramlik a levegő és ez meggyorsítja a hajformázást.

Hajszárító BABYLISS D572DE ...
Hajszárító BABYLISS D572DE ...

A közismert BABYLISS D572DE hajszárító leglényegesebb jellemzői

  • A népszerű BABYLISS hajszárító gondoskodik arról, hogy otthon, kényelmesen is olyan frizurád legyen, mintha fodrásztól jöttél volna
  • Az ionizátornak köszönhetően csodásan puha és lágy esésű lesz a hajad
  • A hajszárító nagy teljesítményű motort kapott, amelynek teljesítményfelvétele: 2200 W
  • 2 sebességfokozattal büszkélkedhet, és 3 hőmérsékletfokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását
  • Hideg levegő is a rendelkezésedre áll a frizura befejezéséhez
  • A csomagban benne lesz többek között egy formázó kefe és diffúzor
  • A kábel hossza: 1,95 m
  • Színe: fekete

Az ionok gondoskodnak arról, hogy hajad sima, puha és lágy lesz

A közkedvelt BABYLISS hajszárító ötvözi a vonzó megjelenést és a hajat ápoló funkciókat A hajszárítás szükséges a sima alap megteremtéséhez a további hajformázás előtt. A neves BABYLISS hajszárító az ionizátor funkcióval garantálja a puha, sima, lágy esésű hajat. Az ionizátoros hajszárító a negatív töltésű ionok elvén alapul amelyek hidratálják a hajadat, miközben gondoskodnak arról, hogy ne száradjanak ki és ne göndörödjenek a hajszálak. Az ionoknak köszönhetően a haj megőrzi fényét, puhaságát és természetes szépségét. Utolsó lépésként remek választás a hideg levegő gomb, amely rögzíti a frizurát, ugyanakkor nem melegíti túl és nem károsítja.

Hajszárító BABYLISS D572DE ...

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 200 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 1,95 m
Tartozékok Formázó kefe, Diffúzor

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország
Kód:  BABFV842
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  D572DE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10