Oldal frissítése

BABYLISS D563DE

Szuper ár
10 990 Ft

BABYLISS D563DE

Gyönyörű, fényes és egészséges haj? A neves BABYLISS gyártó által készített hajszárító nem okoz majd csalódást. Nélkülözhetetlen, mert segítségével gyengéden ápolhatod is a hajadat. Ez a nagyszerű hajszárító hasznos funkciókkal örvendeztet meg, többek között hideg levegő. A hajszárító egy rendkívüli erejű motort kapott, amely hosszú élettartamot kínál, a teljesítményfelvétele pedig: 2100 W. 2 sebességfokozat közül választhatsz, és 3 hőmérséklet-fokozattal rendelkezik. A csomag részét képezi többek között egy formázó kefe és diffúzor. A diffúzor segítségével mindent tincshez ugyanannyi levegő jut majd. Hasonlít a szabad levegőn történő száradáshoz, ezáltal megakadályozza a göndörödést, és olyan lesz a frizurád, amilyennek megálmodtad. Különleges nyílások kerültek a hajformázó kefére, amelyek segítenek a gyorsabb formázásban az rajtuk keresztül áramló levegőnek köszönhetően.

Hajszárító BABYLISS D563DE ...
Hajszárító BABYLISS D563DE ...

A közkedvelt BABYLISS D563DE hajszárító fontosabb előnyei

  • A közkedvelt BABYLISS hajszárító segítségével stílusos frizurát varázsolhatsz magadnak
  • A hajszárító képes gyorsan és hatékonyan megszárítani a hajat a nagy teljesítményű motornak köszönhetően, amely teljesítményfelvétele: 2100 W
  • 2 sebességfokozat közül választhatod ki a frizurának leginkább megfelelőt, és 3 hőmérsékletfokozat található rajta
  • A frizura végső rögzítéséhez kiválaszthatod a hideg levegőt is
  • A csomagban található többek között egy formázó kefe és diffúzor
  • A kábel hossza: 1,95 m
  • Színe: fekete

A kiegészítő funkciók segítségével a hajad megkapja a szükséges ápolást

A híres BABYLISS hajszárító nemcsak stílusos megjelenésével, hanem gyengéd, a hajat ápoló funkcióival is lenyűgöz Ahhoz, hogy a frizurád a végén tökéletes legyen, vana készüléken egy gomb a hideg levegő aktiváláshoz, amely úgy rögzíti a hajat, hogy közben nem okoz kárt.

Hajszárító BABYLISS D563DE ...

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 100 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 1,95 m
Tartozékok Formázó kefe, Diffúzor

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország
Kód:  BABFV361
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  D563DE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20