Oldal frissítése

BABYLISS D374DE

5 1 értékelés
22 890 Ft

BABYLISS D374DE

A fordászatokban megszokott frizurát szeretnéd otthon is elkészíteni? A híres BABYLISS gyártó által gyártott hajszárítóval mindez gyerekjáték lesz. Imádni fogod, hogy hatékony és gyengéd ápolást biztosít a hajnak. A jól átgondolt kivitelezéssel bíró hajszárítót szuper funkciókkal egészítik ki, többek között ionizálás, hideg levegő és szárítás. A hajszárító nagy teljesítményű motorja rendkívül megbízható és hosszú élettartamot garantál, teljesítményfelvétele pedig 2000 W. 2 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 3 hőmérséklet-fokozattal rendelkezik. A csomag részét képezi többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor ideális a levegő egyenletes eloszlatására. A hajad olyan lesz, mintha magától száradt volna meg, ezáltal csökkenti a hajgöndörödést, és olyan lesz a frizurád, amilyennek megálmodtad. A styling szűkítő ötletes kialakítása nagy sebességű légáramlást hoz létre, így tincsenként alakíthatod a frizurádat, anélkül, hogy a frizurád többi részét tönkretennéd.

Hajszárító BABYLISS D374DE ...
Hajszárító BABYLISS D374DE ...

A neves BABYLISS D374DE hajszárító legfontosabb jellemzői

  • A híres BABYLISS hajszárító garantálja, hogy szuper frizurát készítesz magadnak
  • Sima és puha hajat biztosít az ionizátornak köszönhetően
  • A hajszárító képes gyorsan és hatékonyan megszárítani a hajat a nagy teljesítményű motornak köszönhetően, amely teljesítményfelvétele: 2000 W
  • 2 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 3 hőmérsékletfokozattal rendelkezik
  • Végső formázás a hideg levegőáramlás segítségével
  • A csomagban érkezik többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • Kábelhossz: 1,65 m
  • Színe: fekete

Az ionok garantálják, hogy hajad sima, lágy esésű lesz

A neves BABYLISS hajszárító nemcsak stílusos megjelenésével, hanem gyengéd, a hajat ápoló funkcióival is lenyűgöz A sima alap létrehozása a haj göndörítése vagy hajvasalása előtt a hajszárítással kezdődik. A neves BABYLISS hajszárító az ionizátornak köszönhetően a sima és puha haj kulcsa. Az ionizátoros hajszárító a negatív töltésű ionok elvén működik amelyek hidratálják a hajat, miközben megakadályozzák a nemkívánatos kiszáradást és a göndörödést. Az ionok segítségével puha, fényes és lágy esésű lesz a hajad. Utolsó lépésként remek választás a hideg levegő gomb, amely rögzíti a frizurát, ugyanakkor nem melegíti túl és nem károsítja.

Hajszárító BABYLISS D374DE ...

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő, Szárítás

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 000 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 1,65 m
Tartozékok Koncentrátor, Diffúzor
Tulajdonságok Kivehető hátsó rács, Akasztónyílás

Szín

Szín Fekete
Kód:  BABfn42
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1100026769

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15