Oldal frissítése

BaByliss C638E

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BaByliss C638E

Tökéletes hullámok fáradtság nélkül. A(z) BABYLISS által gyártott automatikus hajsütővas ideális kis segítőtárs azok számára, akik varázslatos hullámokat szeretnének egy drága hajszobrász közbeavatkozása nélkül. Ez az elegáns hajsütővas automatikusan tekeri fel a tincseket, így minden hullám egyformán tökéletes lesz. Fejének átmérője 38 mm, így ez a hajsütő a szélesebbek közé sorolható. Hosszú hajhoz és nagyobb loknik készítéséhez tervezték. Fejének felülete kerámia, amely egyenletes hőelosztást tesz lehetővé, így kíméletes a hajhoz. A hibátlan frizurához mindig az adott hajtípushoz megfelelő hőmérsékletet kell választanunk. A(z) BABYLISS hajsütővas 6 hőmérséklet fokozattal rendelkezik, max. hőmérséklete pedig 210 °C. Fontos, hogy vékony haj esetén alacsonyabb hőfokot, míg sűrűbb hajra magasabb hőfokot válasszunk.

A(z) BaByliss C638E hajsütővas lényegesebb tulajdonságai

  • BABYLISS automata hajsütővas a csodálatos hullámokért
  • Anyag: kerámia
  • Hideg csúcs
  • Maximális hőmérséklete: 210 °C
  • Választható hőfokok száma: 6
  • Automatikus kikapcsolás
  • Pofonegyszerű használat
  • Átmérője: 38 mm

A típus egyik legnagyobb előnye, hogy a vége hideg, így nem valószínű, hogy megégeted magad. Rendelkezik automatikus kikapcsolás funkcióval is, így nem gond ha bekapcsolva felejted.

Paraméterek

Típus

Típus Automata

Tulajdonságok

Anyag Kerámia
Hőmérséklet fokozatok száma 6
Max. hőmérséklet 210 °C
Átmérő 38 mm

Működés és kiegészítők

Működés és kiegészítők Automatikus kikapcsolás, Hideg vég

Szín

Szín Fekete, Lila
Kód:  BAKNV502
Termékszám:  C638E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20