Oldal frissítése

BABYLISS C451E

14 190 Ft

BABYLISS C451E

Csodás hullámok fáradtság nélkül. A(z) BABYLISS műhelyében készült csipeszes hajsütővas pótolhatatlan az olyan nők számára, akik varázslatos hajfürtöket szeretnének egy drága fodrász közbeavatkozása nélkül. Ez a stílusos hajsütővas tipikus csipeszes alakjáról ismerhető fel. A csipesz segít megtartani a hajat, így minden hullám szép egyforma lesz. Átmérője 25 mm, így ez a hajsütő a szélesek közé sorolható. Elsősorban hosszú hajhoz és nagyobb loknik készítéséhez ajánlott. A henger borítása kerámia, melynek hőelosztása egyenletes, így kíméletes a hajhoz. A hibátlan frizurához a hajunk aktuális állapotához megfelelő hőmérsékletet kell választanunk. A(z) BABYLISS hajsütővas 6 hőmérséklet fokozattal rendelkezik, max. hőmérséklete pedig 210 °C. Fontos, hogy vékony szálú haj esetén alacsonyabb hőfokot, míg a vastagabb szálúra magasabb hőfokot válasszunk.

Hajsütővas BABYLISS C451E Csomag tartalma
Hajsütővas BABYLISS C451E Lifestyle

A(z) BABYLISS C451E hajgöndörítő vas főbb jellemzői

  • BABYLISS csipeszes hajsütővas a csodálatos hullámokért
  • Anyag: kerámia
  • Hideg tapintású csúcs
  • Max. hőmérséklete: 210 °C
  • Hőmérséklet fokozatot száma: 6
  • Az automatikus kikapcsolás funkció nagy biztonságot nyújt
  • Egyszerű használat
  • Vezetékének hossza: 2,5 m
  • Átmérője: 25 mm

A(z) BABYLISS C451E hajsütő egyéb funkciói

A hajsütővas egyik nagy előnye, hogy a vége hideg, így nem fordulhat elő, hogy megégeted magad. Egy idő után automatikusan kikapcsolja magát, így nem probléma ha elsietsz otthonról. A(z) 2,5 m hosszú kábel komfortos használatot garantál. Ezzel a hajsütővel a szoba bármelyik sarkában elkészítheted a frizurád. Elegáns kivitele már csak hab a tortán.

Paraméterek

Típus

Típus Csipeszes

Tulajdonságok

Anyag Kerámia
Hőmérséklet fokozatok száma 6
Max. hőmérséklet 210 °C
Kábel hosszúsága 2,5 m
Átmérő 25 mm

Működés és kiegészítők

Működés és kiegészítők Automatikus kikapcsolás, Hideg vég, Csíptetők

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország
Kód:  BABKV644
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  C451E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15