Oldal frissítése

BABYLISS C450E

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BABYLISS C450E

Szenzációs hullámok fáradtság nélkül. A(z) BABYLISS márkájú csipeszes hajsütővas elengedhetetlen azok számára, akik varázslatos hajfürtöket szeretnének egy drága hajszobrász közbeavatkozása nélkül. Ez a stílusos hajsütővas csipeszes alakjáról ismerhető fel. A csipesszel könnyebb dolgozni, így nem lesznek eltérő méretűek a hullámok. Fejének átmérője 19 mm, így ez a hajsütő a szélesebbek közé tartozik. A nagyobb lokniktól a lazább hullámokig bármilyen frizurát elkészíthetsz vele. A fej felülete kerámia, aminek köszönhetően nincsenek túlforrósodott részei, így károsodott vagy vékony hajhoz is használható. A hibátlan frizurához a hajunk aktuális állapotához és típusához optimális hőmérsékletet kell választanunk. A(z) BABYLISS hajsütővas 6 hőmérséklet fokozattal bír, maximális hőmérséklete pedig 210 °C. Fontos, hogy vékony szálú haj esetén alacsonyabb hőfokot, míg vastagabb hajtípusra magasabb hőfokot válasszunk.

A(z) BABYLISS C450E hajsütővas lényegesebb jellemzői

  • BABYLISS csipeszes hajsütővas a romantikus hullámokért
  • Anyag: kerámia
  • A hideg csúcs jobb fogást biztosít
  • Legmagasabb hőmérséklete: 210 °C
  • Választható hőfokok száma: 6
  • Nyugalmi állapotban automatikusan kikapcsol
  • Pofonegyszerű használat
  • A kábel hossza: 2,5 m
  • A hajsütővas átmérője: 19 mm

A(z) BABYLISS C450E hajsütővas hasznos funkciói

A modell egyik legnagyobb előnye, hogy a csúcsa hideg, így nem fordulhat elő, hogy megégeted az ujjad. Bizonyos idő elteltével automatikusan kikapcsolja magát, így az se gond ha néha szétszórt vagy. A(z) 2,5 m hosszú kábel kényelmes használatot garantál. Ezzel a hajsütővel nem kell a konnektor mellett állnod. Elegáns kivitele már csak hab a tortán.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország

Típus

Típus Csipeszes

Tulajdonságok

Anyag Kerámia
Hőmérséklet fokozatok száma 6
Max. hőmérséklet 210 °C
Kábel hosszúsága 2,5 m
Átmérő 19 mm

Működés és kiegészítők

Működés és kiegészítők Automatikus kikapcsolás, Hideg vég, Csíptetők

Szín

Szín Fekete
Kód:  BABKV637
Termékszám:  C450E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10