Oldal frissítése

BABYLISS C449E

17 990 Ft

BABYLISS C449E

Csodás hullámok fáradtság nélkül. A(z) BABYLISS márkájú kúp hajsütővas nélkülözhetetlen azok számára, akik természetes hatású hullámokat szeretnének a fodrászuk meglátogatása nélkül. Ez a hajsütővas jellemzően kúpos formájáról ismerhető fel. Használatához kell egy kis gyakorlat, de a végeredmény megéri az erőfeszítést. Fejének átmérője 10 mm, így ez a hajsütő a vékonyabbak közé sorolható. Elsősorban rövid hajhoz és szorosabb loknik készítéséhez ajánlott. A henger felülete kerámia, aminek köszönhetően nincsenek túlforrósodott részei, így kíméletes a hajhoz. A tökéletes frizurához a hajunk aktuális állapotához illő hőmérsékletet kell beállítanunk. A(z) BABYLISS hajsütővas 6 hőmérséklet fokozattal bír, maximális hőmérséklete pedig 210 °C. Fontos, hogy finomabb haj esetén alacsonyabb hőfokot, míg sűrűbb hajra magasabb hőfokot válasszunk.

Hajsütővas BABYLISS C449E ...
Hajsütővas BABYLISS C449E ...

A(z) BABYLISS C449E elektromos hajgöndörítő lényegesebb tulajdonságai

  • BABYLISS kúpos hajgöndörítő vas a szenzációs hullámokért
  • Anyaga: kerámia
  • Hideg csúcs
  • Max. hőfoka: 210 °C
  • Fokozatok száma: 6
  • Könnyű és egyszerű használat
  • A kábel hossza: 1,8 m
  • Átmérője: 10 mm

A(z) BABYLISS C449E hajsütővas biztonsági funkciói

A hajsütővas egyik legnagyobb előnye, hogy a vége hideg, így nem fordulhat elő, hogy megégeted magad. A(z) 1,8 m hosszú elektromos vezeték semmiben sem fog korlátozni. Ezzel a hajsütővel nem kell a konnektor mellett ülnöd. Ízléses formája már csak hab a tortán.

Hajsütővas BABYLISS C449E ...

Paraméterek

Típus

Típus Kúpos

Tulajdonságok

Anyag Kerámia
Hőmérséklet fokozatok száma 6
Max. hőmérséklet 210 °C
Kábel hosszúsága 1,8 m
Átmérő 10 mm

Működés és kiegészítők

Működés és kiegészítők Hideg vég, Csíptetők

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország
Kód:  BABKV620
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  C449E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15